10 років недержавному пенсійному фонду «ОТП Пенсія»

10 років недержавному пенсійному фонду «ОТП Пенсія»
Недержавному пенсійному фонду «ОТП Пенсія» виповнюється 10 років. За цей час фонд став одним з лідерів на ринку недержавного пенсійного забезпечення. Наразі фонд «ОТП Пенсія» входить у ТОП-3 найбільших за обсягом активів відкритих пенсійних фондів в Україні, а також посідає 5 місце за кількістю учасників серед таких фондів та має найкращий в Україні темп залучення нових клієнтів. За час роботи фонду учасниками фонду вже стали 40 675 людей, що наразі зберігають в «ОТП Пенсія» понад 130,3 млн грн пенсійних заощаджень.

Внески у недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія» є добровільними – їх можуть здійснювати як фізичні особи за себе та своїх рідних, так і компанії на користь своїх працівників задля додаткової мотивації персоналу. За 10 років робити до фонду надійшло понад 87 млн грн внесків та вже було виплачено майже 11 млн грн пенсій.

Головна мета пенсійного фонду - не тільки акумулювання коштів, але й їхнє ефективне примноження та захист від інфляції. За ці роки інвестиційний прибуток від діяльності фонду склав 294%, що значно перевищує інфляцію, яка становила 191%.

«Звісно, з точки зору пенсійного накопичення цей ювілей не надто значний, але за цей період в Україні та світі відбулося багато цікавих та складних подій. Стабільні показники роботи та зростання нашого пенсійного фонду підтверджують, що довгострокові накопичення в Україні можуть бути надійними та ефективними. Ми вдячні нашим клієнтам за довіру та продовжуватимемо працювати над забезпеченням для них гідного рівня життя на пенсії», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі