130 тисяч заявок на отримання допомоги надійшло через «Дію»

130 тисяч заявок на отримання допомоги надійшло через «Дію»
На порталі «Дія» стартувала подача документів на матдопомогу ФОП, які постраждали від пандемії коронавірусу в Україні. На цей час вже подано понад 130 тисяч заявок. Нагадаємо, що допомога, яку виділить держава, складе 8 тис. uрн і буде одноразовою.

Про це в телеграм-каналі повідомив українцям міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, пише Перший Діловий телеканал. Також відомо, що заявки подавалися як через мобільний додаток (трохи більше ніж 108 тис.), Так і через портал (трохи більше ніж 25 тис.).

Оформити заявку можна з 14 до 31 грудня, а гроші будуть зараховані автоматично на особистий рахунок в гривні, але тільки після того, як всі дані подавав заявку ФОП будуть перевірені.

Раніше повідомлялося, що 6 млн гривень заплатили українці через додаток «Дія». Відомо, що 3800 боргів громадяни сплатили на суму 4,2 млн гривень, а також 4900 штрафів на суму 1,8 млн гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі