14 квітня в Києві з аншлагом пройшов з'їзд трейдерів

14 квітня в Києві з аншлагом пройшов з'їзд трейдерів
14 квітня в Києві з аншлагом пройшов з'їзд трейдерів, організований міжнародним Клубом трейдерів Cartel. У величезному залі Торгово-промислової палати зібралося, за скромними підрахунками, приблизно 1000 трейдерів, інвесторів і бажаючих навчитись управляти своїм капіталом і заробляти на фінансових ринках. Тут можна було зустріти гостей з України, СНД, Європи й навіть Америки, адже для багатьох з'їзд став найочікуванішою подією весни.

За традицією з'їзд відкрив президент Клубу Cartel Іван Крошний. Він розповів про новий інвестиційний проект, завдяки якому можна вже зараз вигідно вкласти гроші в нерухомість у Чехії й у завод у США.

Інформація наступного спікера, Олега Кальченка, викликала ажіотаж. Він розповів про плани учасників спільноти Robotest створити робот, який максимально спростить трейдерам їх роботу. Психолог Наталя Подольська поділилась прийомом, що дозволяє перепрограмувати дитячі образи на успіх.

Завершували першу частину форуму виступи Тараса Святуна й Руслана Струця, авторів платформи TVT. Трейдерів настільки зацікавили можливості платформи, що вони закидали спікерів питаннями.

Після перерви мікрофон узяв Олександр Герчик, щоб анонсувати виступ Сергія Заботкіна. Спікер продемонстрував на графіках свою стратегію, по якій він торгує на ринку криптовалют. А Ігор Павленко, що виступив за ним, показав спосіб, що дозволяє йому вигідно входити в ринок по будь-якому інструменту.

Віктор Макєєв, успішний портфельний інвестор, цього разу говорив про те, як приборкати ризики у трейдингу і при складанні інвестиційного портфеля.

Останнім був виступ Олександра Герчика. Він, як завжди, з гумором розповів просто про складне. Майстер-клас легендарного трейдера був присвячений секретам прибуткової торгівлі, і він, як обіцяв, поділився ними з усіма присутніми.

Фінальним акордом був розіграш призів від спонсорів і партнерів. Великим сюрпризом стали подарунки від компанії Gerchik & Co. Олександр Герчик за допомогою барабана визначив трьох щасливчиків, які отримали депозити на $100, $200 і $300.

З'їзд трейдерів Клубу Cartel — подія з категорії «відвідати обов'язково». Але якщо ви пропустили київський форум, швидше реєструйтесь на з'їзд у Мінську, який пройде 27 квітня. Прибуткові кейси, майстер-класи від кращих трейдерів СНД і секрети (а також нові історії й анекдоти) від Олександра Герчика чекають на вас.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі