В Україні стартує музичний телеканал для тих, хто кому за 30

В Україні стартує музичний телеканал для тих, хто кому за 30
27 червня канал «М2-Естрада» (ЗАТ «Телеодин») розпочав супутникове мовлення у тестовому режимі.

Канал мовитиме у тестовому режимі до кінця літа, а 1 вересня відбудеться його офіційний запуск. «Тестовим це мовлення можна назвати лише з технічного боку, — каже Валентин Коваль, генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин». — Поки що ми готуємось до встановлення нової 4-канальної ефірної апаратної, яку плануємо запусти до 1 вересня, і тоді канал М2 розпочне мовлення в режимі, який можна назвати «крейсерським». З погляду наповнення продукт, який ми піднімаємо на супутник, має вигляд, який ми уявляємо і в майбутньому на М2».

Мовлення ведеться на обладнанні, зібраному спеціалістами каналу, і саме це, за словами пана Коваля, дає привід називати мовлення тестовим. «Ми тестуємо не стільки канал, скільки ефірний комплекс власної розробки, який дозволить у майбутньому швидко реалізувати плани створення нових каналів».

Інформація: telekritika.kiev.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі