СК “Вексель” – партнер зі страхування Київського електровагоноремонтного заводу ім. Січневого повстання 1918 року

СК “Вексель” – партнер зі страхування Київського електровагоноремонтного заводу ім. Січневого повстання 1918 року
Страхову компанію “Вексель” визнано кращою на конкурсі, який проводило ВАТ “Київський електровагоноремонтний завод ім. Січневого повстання 1918 року ” на закупівлю послуг обов’язкового страхування членів добровільної пожежної дружини.

Відтак забезпечено страховий захист працівників підприємства – членів добровільної пожежної дружини на випадок загибелі (смерті), поранення, контузії, травми або каліцтва, захворювання, одержаного під час ліквідації пожежі або наслідків аварії, при виконанні своїх обов'язків згідно з наказом або дорученням.
У разі настання страхового випадку страхова компанія “Вексель” бере зобов’язання виплатити страхове відшкодування:
- за шкоду, заподіяну здоров’ю застрахованого (настання інвалідності), – від 70% до 90% страхової суми;
- при тимчасовій втраті працездатності застрахованим – 0,2% страхової суми за добу;
- у разі загибелі застрахованого – 100% страхової суми.

Справка о компании:

Клієнтами СК «Вексель» є більш ніж 100 тисяч підприємств, установ та громадян України. Серед них, зокрема: “Промінвестбанк”, корпорація «Інтерпайп», ВАТ «АвтоКрАЗ», ВАТ «Фармак», ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ЗАТ «Київський суднобудівний-судноремонтний завод», ВАТ "Чорноморський флот", ТОВ "Домотехніка" та інші. Довгострокові відносини між АСТ «Вексель» і її клієнтами – це результат індивідуального підходу до кожного клієнта та якісного сервісного обслуговування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі