CDMA-оператор ITC - 76-й участник Wireless Ukraine

CDMA-оператор ITC - 76-й участник Wireless Ukraine
В состав Ассоциации участников рынка беспроводных сетей передачи данных (Wireless Ukraine) вошел крупнейший оператор CDMA-связи - СП ООО “International Telecommunication Company” (ITC). Таким образом, в Ассоциации Wireless Ukraine сегодня представлены все технологии рынка беспроводной связи Украины: WiMAX, CDMA, Wi-Fi, GSM, 3G (ближайшая перспектива), спутниковая связь, TETRA.

СП ООО “International Telecommunication Company” (ITC) стала 76-м участником Ассоциации.

Сейчас технология CDMA становится особо популярной в Украине еще и в связи с тем, что Кабмин выделяет бюджет на полную телефонизацию Украины по технологии CDMA.
В сентябре 2007 года Вице-премьер-министр Украины Андрей Клюев презентовал новую правительственную программу телефонизации до 2010 года всех жителей Украины, в том числе труднодоступных и отдаленных районов, в результате которой
будет ликвидирована очередь на установку телефонов.

О компании

Компанія “Інтернешенел Телеком’юнікешен Компані” отримала необхідний ресурс та можливість для свого розвитку. Це і отримання ліцензій – котрі надали право на розгорнення мережі “CDMA UKRAINE” у регіонах; і виділення номерної ємності - необхідної для підключення абонентів; і сертифікація стільникових апаратів; а головне – компанія отримала надію у здорову і чесну бізнес-конкуренцію.

Сьогодні компанія побудувала й успішно експлуатує мережі в місті Києві, Київській області, містах: Вінниця, Біла Церква, Чернігів, Житомир, Полтава, Черкаси, Кременчук, Севастополь, Херсон, Миколаїв, Львів. Компанією виконуються роботи по розгорненню мережі зв’язку у Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій та Кіровоградській областях. Планується розширення зони покриття на всю територію України.

Компанія “Інтернешенел Телеком'юнікешен Компані” відзначена почесною нагородою “Золота торгова марка” за динамічний розвиток на ринку стільникового зв’язку України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі