Страхова компанія “Вексель” – серед 100 кращих компаній України

Страхова компанія “Вексель” – серед 100 кращих компаній України
Провідний український бізнес-рейтинг “ТОП-100. Кращі компанії України” визнав СК «Вексель» однією з найкращих компаній України. На підтвердження високої позиції компанії “Видавництво “Економіка” вручило СК «Вексель» відповідний сертифікат.

Це досягнення демонструє беззастережне втілення стратегії компанії – лідера на страховому ринку України. Сьогодні страхова компанія “Вексель” пропонує найкращі умови страхування як завдяки першокласним фінансовим показникам, так і з огляду на високопрофесійну кадрову політику. Вкотре підтверджено правильність вибору більш як 100 тисяч підприємств та громадян з усіх регіонів України, які є клієнтами страхової компанії “Вексель”.

Справка о компании:
-----------------
Страхова компанія «Вексель» заснована Промінвестбанком у 1994 році та ось вже більш як 13 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування. Статутний фонд компанії складає 33 млн. грн., а активи перевищують 190 млн. грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі