СК “Вексель” визнана одним з лідерів страхового ринку України на Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг)

СК “Вексель” визнана одним з лідерів страхового ринку України на Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг)
Страхова компанія “Вексель” в черговий раз визнана одним з лідерів страхового ринку України. У Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України», який в черговий раз проводило Державне підприємство “Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів” (Укрметртестстандарт), компанія стала фіналістом Загальнодержавного рівня Конкурсу. Таке рішення було прийняте Головною комісією Конкурсу.

Це досягнення є черговим кроком на шляху завоювання лідируючої позиції на страховому ринку України. Сьогодні страхова компанія “Вексель” пропонує найкращі умови страхування, як завдяки першокласним фінансовим показникам, так і з огляду на якісну технологічну базу діяльності.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
СК “Вексель” заснована у 1994 році та ось уже близько 14 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування. СК “Вексель” входить до складу багатьох професійних об’єднань: Ліги страхових організацій України, Ядерного страхового пулу України, Моторного (транспортного) страхового бюро України.
Провідний український бізнес-рейтинг “ТОП-100” вже на початку 2007 року вніс СК “Вексель” у десятку найкращих установ фінансового сектору України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі