Всеукраїнська рейтингова програма “ГVардия брендов” оцінила бренд СК “Вексель” у $16,834 млн.

Всеукраїнська рейтингова програма “ГVардия брендов” оцінила бренд СК “Вексель” у $16,834 млн.
Щорічна всеукраїнська програма Видавничого Дому “Галицькі котракти” “ГVардия брендов” в черговий раз провела рейтингування найдорожчих брендів українського ринку. У своєму аналізі вартості бренду експерти виходили з оцінки факторів пізнаваності бренду у потенційної аудиторії та іміджу компанії, а також враховували прогнози розвитку ринку та ризиків.

У рейтингу страхового ринку бренд СК “Вексель” ввійшов до 20-ки найдорожчих брендів серед 450-ти і отримав оцінку вартості у $16,834 млн.
Сьогодні багато страхових компаній з метою формування високого іміджу і пізнаваності, а також задля просування продуктів конкретним цільовим аудиторіям спрямовують свої зусилля на посилення присутності брендів у медіа-просторі, активно опановують ринки зовнішньої реклами. Висока сходинка СК “Вексель” у рейтингу “ГVардії брендів” та оцінка вартості бренду головним чином є результатом високих показників діяльності, спрямованої на надання клієнтам послуг на рівні європейських стандартів та забезпечення надійного захисту їхніх інтересів. Така цілеспрямованість компанії, звичайно, сприяє формуванню громадської думки про страховика як надійну, знану і поважну страхову компанію.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
СК “Вексель” заснована у 1994 році та ось уже близько 14 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування.
СК “Вексель” входить до складу багатьох професійних об’єднань: Ліги страхових організацій України, Ядерного страхового пулу України, Моторного (транспортного) страхового бюро України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі