СК “Вексель” – фіналіст Конкурсу “100 кращих товарів України”

СК “Вексель” – фіналіст Конкурсу “100 кращих товарів України”
На основі аналізу представлених документів і матеріалів, експертної оцінки, огляду послуг та опитування споживачів конкурсна комісія відмічає такі переваги підприємства: надає надійний страховий захист на найвищому рівні зі застосуванням сучасних страхових та інформаційних технологій; забезпечує оперативне та повне відшкодування збитків, покращення якості життя клієнтів шляхом забезпечення їх спокою та впевненості у майбутньому; пропонує індивідуальні та комплексні програми страхування для окремих громадян та їх родин, так і для великих підприємств з крупними майновими комплексами.
Отримуючи диплом та відзнаку Конкурсу, Генеральний директор СК “Вексель” Василь Миколайович Фурман зазначив, що це досягнення є черговим кроком компанії на шляху завоювання лідируючої позиції на страховому ринку України. Висока заслуга, за його словами, свідчить про правильність обраної стратегії, затвердженої акціонерами компанії. Сьогодні СК “Вексель” демонструє гарні показники і завдяки злагодженій роботі команди професіоналів – від спеціаліста до топ-менеджера. Також Генеральний директор АСТ “Вексель” зауважив, що подібні визнання роботи страховика дають змогу стверджувати: головна ціль компанії – надавати клієнтам страхові послуги на рівні європейських стандартів та забезпечити надійний захист інтересів клієнтів, формувати позицію лідерства як однієї з п’яти провідних страхових компаній України – ефективно виконується. Василь Миколайович Фурман запевнив усіх присутніх на церемонії вручення дипломів, що страхова компанія “Вексель” й надалі дотримуватиметься окреслених стратегічних цілей – постійного динамічного розвитку, самовдосконалення, гарантованого захисту інтересів клієнтів компанії та надання їм високоякісних страхових послуг, чесності та порядності.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
СК “Вексель” заснована у 1994 році та ось уже близько 14 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування.
СК “Вексель” входить до складу багатьох професійних об’єднань: Ліги страхових організацій України, Ядерного страхового пулу України, Моторного (транспортного) страхового бюро України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі