25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я»

25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я»
З 4 по 6 жовтня 2016 року в м.Києві відбудеться 25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я». Основне місце в експозиції 2016 року займуть обладнання і медичні технології для профілактики, своєчасної діагностики захворювань та реабілітації пацієнтів.

Організатори виставки - компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина). Співорганізатор - Міністерство охорони здоров'я України.

За підтримки: Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, Національної академії медичних наук України, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Київської міської державної адміністрації.
Генеральний інформаційний партнер - компанія «Моріон».

Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15

Виставка «Охорона здоров'я» входить до Реєстру медичних виставок, що проводяться в Україні в 2016 році www.ukrmedinform.com.ua Реєстр затверджений МОЗ України та АМН України, що є підставою для оформлення відрядження.

Серед учасників виставки такі лідери ринку обладнання та технологій: Мedexim, Интермед, Toshiba Medical Systems, Профімед-Сервіс, Біомед, HEACO, Квант, Медапаратура, Телеоптик, Київгума, компанія TREDEX, Інтернешнл медікал еквіпмент, Імеск, ОСД Східна Європа, Медилайн, RH , Укртелемед, Преміум лінз, Централмед, Медтехснаб, Апексмед і багато інших.

NEW! Вперше в рамках виставки МІЖНАРОДНИЙ МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНИЙ КОНГРЕС-KIEV EVIDENCE WEEK (ТИЖДЕНЬ ДОКАЗОВОЇ МЕДИЦИНИ), організатором якого виступає - Українська медична асоціація.
У роботі конгресу візьмуть участь лікарі 15 медичних спеціальностей: кардіологія; пульмонологія; акушерство та гінекологія; педіатрія і неонатологія; генетика; ендокринологія; інфектологія і антибіотикотерапія; неврологія і психіатрія; гастроентерологія; ревматологія та імунологія. Доповідачами виступлять 120 спікерів з 15 країн, 70 годин лекцій і майстер-класів, більше 3000 учасників.

Ключовими темами інших спеціалізованих семінарів і конференцій стануть актуальні питання радіології, хірургії, онкології, нейрохірургії, офтальмології, гінекології, лабораторних досліджень, фармацевтичної галузі та інших секторів медицини. Організаторами виступлять: Міністерство охорони здоров'я України, Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я, Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова, науково-дослідні інститути НАМН України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова, Асоціація серцево-судинних хірургів України, Асоціація радіологів України, Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова, Національний медичний університет імені О.О.Богомольця. Кожен учасник науково-практичних конференцій отримує сертифікат про підвищення кваліфікації.

NEW! DIGITAL MED - майданчик інноваційних технологічних рішень: телемедицина, цифрова радіологія, E-Health. Організатори: MEDLOG, Прем'єр Експо, Українська асоціація розвитку інформаційних технологій в медицині.

NEW! MEDICAL OUTSOURCING DAYS - Конференція для керівників медичних установ. Програма заходу складається з виступів експертів і майданчики для комунікації з компаніями, які надають:
 Юридичні послуги
 Консалтингові послуги та навчання
 Маркетингові послуги
 Лабораторні послуги
 Проведення тендерів
Організатори: Студії охорони здоров'я, PROZORRO.

Баєрська програма виставки:

Бєрська програма виставки «Охорона здоров'я» надає можливість для відвідувачів-баєрів заздалегідь організувати свою роботу на виставці максимально ефективно, а експонентам працювати з організаторами «в режимі техзавдання», отримуючи можливість планувати свої зустрічі з найважливішими відвідувачами.
«Медичний туризм. Виставка & конференція. Київ »

Головна подія галузі медичного і оздоровчого туризму виставка & конференція. MTEC.Kyiv пройде паралельно з виставкою «Охорона здоров'я». Співорганізатор: Українська асоціація медичного туризму. За підтримки: Асоціації лікарів медичного туризму. Серед учасників - зарубіжні клініки, реабілітаційні та оздоровчі центри, клініки пластичної хірургії, центри естетичної медицини і курорти з оздоровленням, український сектор оздоровчого та медичного туризму, оператори виїзного медтуризму.

Статистика виставки «Охорона здоров'я-2015» *

Загальна площа виставки - 4500 кв. м. 221 українських і зарубіжних компаній з 14 країн (Україна, Бельгія, Нідерланди, Білорусь, Індія, Італія, Казахстан, Китай, Латвія, Литва, Польща, Росія, Туреччина,). Більш ніж 7478 відвідувань, 96% відвідувачів - професіонали медичної та суміжних галузей.

Вся інформація - на офіційному сайті виставки www.publichealth.com.ua

Організатор:
ДП «Прем'єр Експо»
E-mail: ph@pe.com.ua
Тел .: +38 (044) 496-86-45 (262)
www.publichealth.com.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі