2,5 млн абонентів скористались безлімітним 4G до свят

2,5 млн абонентів скористались безлімітним 4G до свят
З 3 грудня 2018 року по 14 січня 2019 року для усіх абонентів Київстар мобільний інтернет в мережі 4G – необмежено, без будь-яких налаштувань та додаткової плати.

Різдвяні та Новорічні свята для абонентів оператора стали приводом обрати нове покоління мобільного інтернету – адже до 14 січня 2019 року послуги передачі даних у мережі 4G необмежено, без будь-якої додаткової плати. Ця пропозиція доступна як новим, так і чинним абонентам, незалежно від способу підключення (передплачений зв’язок чи обслуговування за договором), або умов їх тарифних планів.

Так, усього за 20 днів акції, безлімітним 4G до свят скористались уже 2,5 млн абонентів. А трафік передачі даних в мережі 4G зріс на 30%. Загалом, в грудні 2018 в мережі 4G було використано майже 17 Петабайтів. Що цікаво, абоненти Київстар активніше почали міняти свої SIM-картки на нові, що мають 4G модуль (так звані USIM картки). Так, з початку акції, понад 200 тисяч абонентів отримали USIM-картки.

Зв’язок 4G Київстар доступний вже в 3606 населених пунктах України, на території, де проживає понад 21 мільйон населення. Нагадаємо, що 4G мережа від Київстар має ряд суттєвих переваг. Так, за даними УДЦР, в Київстар вже 4367 базових станцій, що підтримують технологію LTE. Крім того, оператор придбав на аукціонах з розподілу радіо частот найбільше смуг у діапазонах 2600 і 1800 МГц для зв’язку 4G. У результаті, в мережі Київстар - найвища середня швидкість мобільного інтернету серед усіх мобільних операторів України, що підтверджується даними дослідження міжнародної компанії Ookla***.

Перевірити, чи підтримує ваш смартфон та SIM-карта зв'язок 4G можна за допомогою USSD-кодів: *245*5# - для перевірки смартфона; *245*4# - для перевірки SIM-карт. А замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів за вигідною ціною у своїх магазинах і на сайті shop.kyivstar.ua
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі