35 українських лікарень отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку та ЮНІСЕФ

35 українських лікарень отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку та ЮНІСЕФ
Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» долучився до ініціативи дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Із 150 кисневих концентраторів, які ЮНІСЕФ вчергове доставляє в українські лікарні, 125 придбано фондом ПриватБанку.

Вже найближчим часом обладнання отримають у столичних лікарнях та 11 регіонах України. Це Харківська, Запорізька, Одеська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Тернопільська, Херсонська, Миколаївська, Дніпропетровська та Чернігівська області.

Регіони та лікарні для передачі кисневого обладнання були обрані за результатами комплексного аналізу — із врахуванням кількості хворих та госпіталізованих через COVID-19, а також рівня смертності у цих регіонах. За даними оцінки ЮНІСЕФ, обладнання отримають тридцять п’ять опорних лікарень, де розміщуються 22% всіх госпіталізованих у країні.

«В партнерстві з глобальними інституціями ми можемо здійснювати благочинність ще ефективніше, - зазначає Анна Павлова, директор фонду «Допомагати просто!» — Кисневі концентратори, яких зараз гостро потребують медичні заклади, допоможуть долати ускладнення коронавірусу тепер, і будуть використовуватися в лікарнях і після закінчення пандемії. Ми вдячні ЮНІСЕФ за можливість доєднатися до ініціативи. Разом допомагати - дійсно просто!»

Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» — один з найбільших фондів в Україні. Основними напрямками діяльності фонду є допомога важкохворим дітям, дитячим будинкам та підтримка армії й пораненим в АТО. Фонд здійснює і цільові програми. Зокрема, всеукраїнська акція «Дихай! Разом проти коронавірусу», спрямована на забезпечення українських лікарень обладнанням, необхідним для подолання COVID-19, забезпечила медзаклади 34 апаратами ШВЛ експертного класу та іншим обладнанням. Дізнатися більше про діяльність можна на сайті фонду.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі