3-5 серпня відбувся Відкритий Кубок міста Львова зі спортивного орієнтування

3-5 серпня відбувся Відкритий Кубок міста Львова зі спортивного орієнтування
3-5 серпня 2018 року Львівська обласна федерація спортивного орієнтування спільно з Управлінням молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради провели Відкритий Кубок міста Львова зі спортивного орієнтування.

Захід відбувся з метою популяризації та розвитку спортивного орієнтування у місті Львові, в Україні вцілому та пропаганди здорового способу життя.

Спортсмени будуть змагалися у 22 категоріях, розподілених залежно від віку: Ч/Ж – 12, 14, 16, 18, 21А, 21Е, 35, 45, 55, 65+, OPEN та KIDS.

Спеціально для популяризації спортивного орієнтування серед початківців будь-якого віку та сімей створено дві відкриті групи. Група OPEN передбачає участь у стартах всіх бажаючих незалежно від віку на простих дистанціях. Група KIDS передбачає участь у змаганнях дітей молодших 10-ти років, які можуть подолати дистанцію разом з батьками.

Змагання проходили на території лісопарку «Знесіння», Голосківського лісу та теренами Медичного університету ім. Д.Галицького.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі