3 головні критерії вибору сантехніки у ванну

3 головні критерії вибору сантехніки у ванну
В першу чергу, інтер'єр модної ванної кімнати ― це простір, багато світла та мінімум важкодоступних місць. Всі предмети гігієни повинні бути приховані від сторонніх очей, й бажано, в тумбах або шафах підвісного типу. Чим більше вільної площі підлоги, тим просторіше виглядає приміщення. Саме тому сьогодні найбільшим попитом користуються унітази Церсаніт та біде настінного типу. В останніх колекціях виробника вироби не просто функціональні, але й відповідають вимогам безпеки, чистоти. Всі моделі цікаві, але як вибрати найвідповідніший варіант? Фахівці рекомендують орієнтуватися на 3 параметри.

Матеріал виготовлення


Унітаз ― незамінний предмет ванної кімнати, для виготовлення якого використовують фаянс або фарфор, з додаванням спеціальних компонентів. Порцелянові моделі більш щільні за структурою й гладкі, тому довше зберігають білизну. А, якщо вони ще безобідкові, то бездоганна чистота гарантована. Також у продажу є вироби з акрилу, легкі, прості в монтажі та в різних кольорах.

Якщо вибираєте ванну, то найбільший вибір на ринку саме акрилових. Відвідавши офіційний сайт Cersanit можна вибрати вироби різних форм та розмірів, від кутових й прямокутних до асиметричних. Виготовляють їх з акрилу стійкого до пошкоджень, безпечного для здоров'я та ідеально білого.

З керамічних матеріалів виробляють умивальники й п'єдестали до них, а душові кабіни ― із загартованого скла. Встановлювати їх можна з піддоном або без нього, на підлогу.

Читать дальше...
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі