4.0 - огляд вересня | наступні події на жовтень - листопад

4.0 - огляд вересня | наступні події на жовтень - листопад
Не встигли відшуміти вересневі конференції, як на порозі нові.

Але спочатку про вересень – наші враження див. в свіжій публікації «Цифровий вересень – огляд 3-х ключових подій». Серед нових інсайтів найважливіше - це констатація відриву наших інноваторів – їх темпи розвитку значно вищі за середні по ринку. Плюси й мінуси цього – див в статті.

А щодо наступних подій - кожна з них важлива та цікава по своєму, і всюди буде про 4.0.

1 жовтня НУХТ (Олександр Пупена) в Києві разом з партнерами проводить технічний день автоматизації. Головна тема – розгляд стандарту ISA 88 (IEC 61512). Захід безкоштовний, але потрібна попередня реєстрація. Цей стандарт включений в перелік моделі RAMI, що є основою оригінальної концепції Industrie 4.0.

6-7 жовтня в Києві пройде ключова бізнес-подія року – Київський Міжнародний Економічний Форум (КМЕФ). Більше 80 спікерів з багатьох країн світ – й велика частина програми стосуватиметься готовності України до 4-ої промислової революції. Для членів та партнерів АППАУ є знижки, - запитуйте.

Вебінар та круглий стіл для учасників руху «Індустрія 4.0» - планується в другій половині жовтня, анонси – в найближчі дні.

24-25 листопада відбудеться конференція АППАУ для ВНЗ – цього року вона пройде у Львові й теж матиме окрему дискусію про підготовку кадрів до 4.0. АППАУ запрошує до співпраці спонсорів та медіа-партнерів.

Плануйте вашу участь в подіях від АППАУ та партнерів в русі 4.0 – як показав вересень, учасники отримали масу цікавих та корисних речей, - не варто втрачати можливості для розвитку – особистого та своєї організації.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі