-50% на абонплату протягом півроку: акція «Бізнес-старт» для нових корпоративних клієнтів Київстар

-50% на абонплату протягом півроку: акція «Бізнес-старт» для нових корпоративних клієнтів Київстар
Найбільший мобільний оператор України пропонує вигідні умови підключення до бізнес-тарифів компанії.

Щоб скористатися умовами акційної пропозиції «Бізнес-старт» та отримати 50% знижки на абонентну плату, юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які раніше не були корпоративними клієнтами Київстар, мають підключитися до бізнес-тарифів «Київстар 4G», «Київстар Extra», «Київстар Ultra», «Київстар 4G Business» або «Київстар 4G Business VIP». Акція розповсюджується також на тих абонентів, які вирішили перейти на корпоративне обслуговування за вказаними тарифними планами з тарифів передоплаченого зв’язку.

«Ми підготували для нових бізнес-клієнтів пропозицію, від якої неможливо відмовитись,¬ –коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – Ще ніколи не було так легко і вигідно стати нашим корпоративним клієнтом або перейти з тарифів передоплати на корпоративне обслуговування, де тарифні плани пропонують більше можливостей для ефективного ведення бізнесу».

Серед переваг тарифних планів «Київстар 4G», «Київстар Extra», «Київстар Ultra», «Київстар 4G Business» та «Київстар 4G Business VIP»:

• безлімітний доступ до інтернету*;
• збільшена кількість хвилин для дзвінків на інші мережі по Україні;
• хвилини для дзвінків на інші мережі, що використовуються також і для дзвінків за кордон**;
• користування сервісами Microsoft Office 365 (для тарифних планів Kyivstar 4G Business и Kyivstar 4G Business VIP);
• сервіс «Інтернет SIM-пара», який дозволяє за одним мобільним номером мати доступ до інтернету на двох пристроях одночасно;
• оплата за послуги на умовах постоплати – «користуйся зараз, плати потім»;
• безлімітні дзвінки всередині мережі Київстар.

Умови акційної пропозиції «Бізнес-старт» діють упродовж 6 місяців з моменту підключення, після чого абонплата буде зніматися відповідно до умов обраного тарифного плану.

*Київстар відзначений як оператор з найшвидшим мобільним Інтернетом в середньому по країні серед мобільних операторів України. Дані отримані за результатами аналізу тестів у застосунку Speedtest® від Ookla® за другий та третій квартали 2018 року.

**Хвилини на інші напрямки можна використовувати для дзвінків на номери фіксованого та мобільного зв’язку Італії, Польщі та Росії. За даними Київстар, у літній період 45% всіх дзвінків корпоративних абонентів за кордон здійснялося саме у ці країни.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі