АББ надає провідні технології для найновітнішого дата-центру Італії від лідера ринку, компанії Aruba

АББ надає провідні технології для найновітнішого дата-центру Італії від лідера ринку, компанії Aruba
Компанія АББ надає повну систему розподілу електроенергії для найбільшого й найсучаснішого дата-центру Італії, підтверджуючи своє лідерство на цьому дуже вимогливому, але перспективному ринку.

Компанія АББ завершила першу поставку розподільчих пристроїв середньої напруги та обладнання для управління для дата-центру Global Cloud, створеного компанією Aruba, італійським лідером у цій галузі. Дата-центр Global Cloud, розташований у місті Понте-Сан-П'єтро, провінція Бергамо, є найбільшим в Італії.

Центром інфраструктури, що лежить в основі нашого світу, який все більше дигіталізується, є енергоємні дата-центри, такі як цей модульний об’єкт в Бергамо, що може зростати по мірі зростання потреб клієнтів. Це вимагає значного рівня надійності та безперебійного постачання електроенергії, саме того, що забезпечує значний досвід АББ.

Цей дата-кампус, що пропонує індивідуальні колокаційні рішення, починаючи від індивідуальних стійок і закінчуючи спеціалізованими дата-центрами, обіймає близько 200 000 м2. 90 000 м2 займають будівлі, призначенні для того, щоб задовольнити та перевищити рівні пружності, встановлені ANSI/TIA 942-A, рівень 4.

Працюючи на 100% на електроенергії з відновлюваних джерел, включаючи гідроелектроенергію та сонячну енергію, цей дата-центр був спроектований так, щоб мінімізувати негативний вплив на довкілля, не зашкоджуючи ані надійності, ані продуктивності. Два окремі багатомодульні центри живлення з функцією безперебійного енергопостачання з надлишком 2N + 1, та захищені повітряними вимикачами Emax від АББ, здатні забезпечувати весь дата-центр на 15 хвилин, що значно більше 30 секунд, необхідних для вмикання резервних генераторів з автономністю повного навантаження понад 48 годин.

Також АББ поставила розподільче обладнання низької та середньої напруги, більшість з якого має захисні реле Relion® серії 615 від АББ та три фазні високовольтні інвертори TRIO для системи розподілу сонячної енергії. Якісно нова апаратура такого типу надає важливі переваги для таких клієнтів як Aruba. Розроблені для комунікації між собою та з системою управління будівлею (BMS), розподільчі пристрої АББ підтримують найсучасніші методи моніторингу та управління об’єктом, вони надзвичайно гнучкі та придатні для застосування при самогенерації гідроелектроенергії та сонячної електроенергії. Використання такого самого типу розподільчих пристроїв також полегшує технічне обслуговування, навчання персоналу та заміну запчастин.

На сьогодні були поставлені 73 панелі середньої напруги UniSec. Гнучкість та модульність обладнання панелі UniSec з Кабелями для вимикачів з плавким запобіжником (Switch Fused Cable) Кабелями для гібридних вимикачів (Hybrid Breaker Cable), Кабелями для вимикачів-роз’єднувачів (Switch Disconnector Cable) та Кабелями вертикального підйому (Direct Riser Cable) дозволяють швидко та просто розширювати розподільче обладнання, що дає йому можливість зростати разом з потребами дата-центру.

Забезпечуючи ефективний та точний захист в усіх приміщеннях, автоматичні вимикачі з литим корпусом Tmax XT від АББ з електронним розчіплювачем, були встановленні у шафах, в той час як багатоканальна система моніторингу енергії CMS-700 (система моніторингу струму) від АББ з інтегрованим Інтернет-сервером, дозволяє компанії Aruba мати чітке уявлення про споживання електроенергії на окремих ділянках кола навантаження, забезпечуючи раннє виявлення потенційних проблем, до того, як вони призведуть до зупинки сервісу або збоїв у навантаженні.

«Ми самі проектуємо свої об’єкти і наразі набули великого досвіду, – зазначив Алессандро Брускіні, керівник з інфраструктури компанії Aruba. – Ми також розробили систему управління будівлею. Це третій дата-центр і найбільший технологічний кампус в Італії. Ми провели тендери на найбільш важливу апаратуру у другому дата-центрі, після чого ми обрали АББ. Чудові результати, які ми отримали від того проекту, сприяли нашому рішенню рухатися у тому ж напрямку, але у більшому масштабі. Незабаром буде побудований четвертий дата-центр у Римі».

«Наші відносини з інженерами АББ та її спеціалістами з після продажного обслуговування були чудовими, і ми отримували постійну підтримку. Для нас безперервність обслуговування є головним чинником. Ми також прагнемо ефективності, але не за рахунок безперервності. Завдяки вдосконаленій частині середньої напруги цього об’єкту, де встановлені реле ABB Relion®, мають діалоговий зв’язок як з системою, так і між собою, ми також змогли додати подальший діалоговий рівень до системи управління будівлею, щоб управляти процесами. Захист та моніторинг є тотальним: від низьковольтного розподільчого обладнання основного ряду до живлення центрів та розподільчого обладнання середньої напруги. Звісно, все доступно дистанційно та прозоро з системи управління будівлею та з інших місць. Наразі ми починаємо вивчати тему "прогнозованого обслуговування", що також передбачатиме систему управління будівлею».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі