АББ поставить компанії Societé de Transport de Laval систему швидкої зарядки важкого транспорту на 450 кВт

АББ поставить компанії Societé de Transport de Laval систему швидкої зарядки важкого транспорту на 450 кВт
Компанія АББ продовжує бути лідером у розвитку системних та енергоефективних транспортних рішень, оголосивши про контракт на постачання однієї зі своїх систем швидкої зарядки для важкого транспорту Heavy Vehicle Charger (HVC) 450Pдля канадської компанії Société de transport de Laval (STL)

У партнерстві з компаніямиTM4 Inc. та Cummins Inc., компанія STL нещодавно оголосила про плани випробувати два електричні автобуси зізбільшенням запасу ходу. Для цього проекту компанія STL хоче придбати обладнання для автоматичної зарядки, щоб ефективно заряджати автобуси на терміналі.

Компанія STLнадає послуги громадського транспорту в місті Лаваль у канадському Квебеку. Мережа компанії складається з понад 40 маршрутів, а перевезення налічують приблизно 20 млн. поїздок на рік для більше ніж 420 000 мешканців.

Коментуючи замовлення, Наталі Пілон, президент компанії АББ в Канаді, зазначила: «Ми зробили значні інвестиції в розвиток технології швидкої зарядки електромобілів, і дуже раді тому, що відіграватимемо важливу роль у створенні більш екологічно чистого та енергоефективного транспорту в містіЛаваль. Зрештою, стратегія полягає в тому, щоб знизити затори, підвищити свободу пересування та створити краще довкілля. Для насчесть працювати з компаніями STL, TM4 Inc. та Cummins Inc. над цим захоплюючим проектом, який ще на один крок наближає нас до реалізації цієї стратегії».

Компанія АББ є лідером у створенні більш інтелектуальних, екологічно чистих та вільних від викидів транспортних мереж по всьому світу завдяки своїй інфраструктурі зарядки електромобілів та платформі ABB Ability™, яка дозволяє здійснювати безперервне управління мережею для комерційних транспортних засобів, таких як автобуси.

Замовлення компанії STL на потужний зарядний пристрій HVC 450P від АББ забезпечує вихідну потужність 450 кВт постійного струму і може заряджати акумулятор менше ніж за 6 хвилин. Важливо відзначити, що ця система швидкої зарядки сумісна з OppCharge, сумісним та відкритим інтерфейсом для зарядних пристроїв постійного струму для автобусів, що використовує пантограф, вмонтованийв інфраструктуру.OppCharge пропонує «зарядку за можливості», коли автобуси заряджаються протягом очікування під час зупинки на терміналах, які обладнанні інфраструктурою швидкої зарядки.

Розвиваючи свою технологію швидкої зарядки у партнерстві з провідними виробниками автомобілів, компанія АББ розробила модульне рішення, яке відповідає майбутнім вимогам до електромобілів. Це технічне рішення,орієнтоване на майбутнє, дозволяє більш просту модернізацію та є економічно ефективним рішенням для операторів.

Компанія АББ виконає цілісний повномасштабний проект включаючи монтажні та будівельні роботи. Встановлення, запланованена середину 2018 року,буде підтримувати особлива команда інженерів та обслуговуючого персоналу з Науково-інноваційного центру з електромобільності компанії АББ у Північній Америці, що розташований у монреальському кампусі неподалік від компанії STL.

Компанія АББ надає рішення для зарядки в рамках свого прагнення сприяти розвитку екологічно системного транспорту з 2010 року і вже продала більше 6 000 пристроїв швидкої зарядки постійного струму, підключених до хмарного сервісу, для легкових та комерційних автомобілів по всьому світу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі