«Абетка харчування» в Одесі: Nestlé навчає школярів принципам раціонального харчування

«Абетка харчування» в Одесі: Nestlé навчає школярів принципам раціонального харчування
11 вересня в рамках освітньої програми «Абетка харчування» в Одеській спеціалізованій школі № 121 відбувся відкритий урок, на якому школярів навчали принципам раціонального харчування. Урок організований за ініціативи Nestlé в Україні в рамках програми «Абетка харчування».

Правильне харчування дитини є запорукою здорового життя. На уроках з «Абетки Харчування» діти в ігровій формі знайомляться з тим, яка їжа є корисною, наскільки здорові їх харчові звички та наскільки важливою є фізична активність для здорового розвитку. Навчальні матеріали «Абетки» допомагають дітям почати побудову власної культури здорового харчування.

Ці матеріали, надані у друкованому та електронному вигляді, використовуються на звичайних заняттях освітнього курсу «Абетки харчування». А для позашкільної освіти можна використовувати наступні джерела:

1. www.abetka-healthykids.com.ua — офіційний сайт програми, де містяться ігри, відео та інші матеріали;
2. www.youtube.com/user/NestleAbetka — канал програми в YouTube, де містяться відео-уроки.

«Останніми роками зростає рівень дитячих захворювань на діабет, і однією з найвагоміших причин цього є неправильне харчування та відсутність самої культури здорового харчування. Виховувати її треба з дитинства — і саме для цього ми створили «Абетку харчування», — зазначив Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestlé в Україні та Молдові. — Ігрова форма занять дозволяє дітям легко засвоювати інформацію та використовувати її щодня. Нерідко через дітей батьки також долучаються до теми здор
ового харчування, популяризуючи її, і у такий спосіб сприяють здоровішому майбутньому українців».
В Одеській області до програми долучилися 52 навчальні заклади.

Про «Абетку харчування»


Мета Nestlé у світі та в Україні – покращувати якість життя та сприяти здоровому майбутньому. Освітній курс «Абетка харчування», створений в рамках глобального проекту «Nestlé Здорові діти» (Nestlé Healthy Kids), має на меті просування раціонального харчування та фізичного розвитку серед дітей шкільного віку. Це глобальна програма, що є прикладом реалізації стратегії Nestlé Створення спільних цінностей.

Розроблена за ініціативою Nestlé в Україні навчальна програма для учнів 1-4 класів «Абетка харчування» стала частиною курсу «Основи здоров'я». Головною метою програми є навчити дітей принципам правильного харчування і виховати звичку дотримуватися цих принципів у повсякденному житті.

Програма користується популярністю серед українських вчителів і методистів. На їхні чисельні прохання працює сайт www.abetka-healthykids.com.ua, що містить у вільному доступі всі необхідні матеріали і посібники для учнів і вчителів. Завдяки інтерактивним компонентам сайт також є точкою обміну досвідом серед вчителів.

Nestlé прагне, щоб «Абетка харчування» знайшла місце у кожному домі. Компанія відкрила канал «Абетка харчування» на YouTube з онлайн-уроками, а також створила захоплюючі ігри, пограти у які можна на сайті програми. Вони сподобаються школярам будь-якого віку.

Довідка


Nestlé – найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 189 країнах, а 328 тисяч співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestlé – підвищувати якість життя і сприяти здоровому майбутньому. Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та домашніх тварин. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо відомих брендів, таких як NESCAFÉ або Nespresso до лідерів локальних ринків. Результати компанії обумовлені веденням стратегії раціонального харчування та здорового способу життя. Штаб-квартира Nestlé розташована у швейцарському місті Веве, де понад 150 років тому була заснована компанія. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2016 році 89,5 млрд. швейцарських фраків. Крім виробництва продуктів харчування, компанія володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдинг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestlé Business Service (NBS Lviv), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestlé у світі та надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé на більш ніж 30 ринках Східної та Західної Європи.

Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування) дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі