Абоненти Київстар допомогли пацієнтам Одеської обласної дитячої лікарні

Абоненти Київстар допомогли пацієнтам Одеської обласної дитячої лікарні
В рамках ініціативи «Дитяча Надія» Київстар разом із Міжнародним Благодійним Фондом «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) допомогли Одеській обласній дитячій лікарні закупити медичне обладнання у клініко-діагностичну лабораторію.

На кошти, які абоненти Київстар перераховували за допомогою SMS-повідомлень, були закуплені напівавтоматичний біохімічний аналізатор та термостат. Тепер більше 500 маленьких пацієнтів лікарні, хворих на рак, зможуть отримати більш точні біохімічні обстеження та отримати необхідне лікування.

«Ми щиро дякуємо кожному абоненту за внесок. Завдяки вашій участі Одеська лікарня отримала напівавтоматичний біохімічний аналізатор та термостат. Я впевнена, що завдяки «Дитячій надії» допомогу отримають українські медичні заклади з найбільш значними потребами в обладнані та матеріалах», – говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Нагадаємо, кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн.

«Спільний проект з компанією Київстар дозволяє абонентам мобільного оператора по всій країні легко та швидко зробити добру справу, не випускаючи телефону з рук. Мета нашого національного проекту «Дитяча Надія» - забезпечити життєво необхідним обладнанням лікарні, які лікують дітей з онкозахворюваннями, адже разом ми можемо допомогти їм та стати для них дитячою надією», - говорить Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв Київстар перераховує МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

Благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення бізнесу. Тому наші абоненти можуть бути впевнені, що кошти дійдуть до адресата.
Нагадаємо, на початку травня Київстар разом із МБФ УББ допомогли Національному Інституту Раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі