Абоненти Київстар отримають годину паркування додатково при сплаті з мобільного рахунку

Абоненти Київстар отримають годину паркування додатково при сплаті з мобільного рахунку
З 1 грудня 2020 року по 14 січня 2021 року абоненти, які сплатили за паркування через додаток Parking UA з мобільного рахунку, отримують годину безкоштовного паркування.

Акція діє для всіх абонентів передплаченого зв'язку Київстар при оплаті паркування тривалістю від 2 годин на всіх паркувальних майданчиках Parking UA в місті Києві.

Як сплатити за паркування?

1. Встановити додаток Parking UA на Google Play, AppStore та Huawei AppGallery.
2. Обрати паркувальний майданчик у додатку;
3. Ввести номер свого транспортного засобу;
4. В переліку методів оплати обрати «Мій номер Київстар»;
5. Вказати кількість годин та сплатити з мобільного рахунку.

Після оплати на екрані смартфону буде вказана доступна кількість годин, до яких буде додана бонусна година паркування.

«Ми дуже раді презентувати абонентам Київстар нову можливість. Адже тепер кияни зможуть не тільки зекономити на паркуванні, а й відчути на собі всі переваги зручного способу оплати – з мобільного рахунку. До того ж це екологічно та відповідає запиту суспільства на цифрові послуги та безготівкову економіку», - коментує Олена Суворова, в.о. директора департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар.

Нагадаємо, що наразі абоненти Київстар можуть скористатися умовами акцій з компаніями Yakaboo, Liki24.com, UkrFin Service. Про деталі акції з Parking UA та іншими акційними пропозиціями можна ознайомитися на сторінці Акції.
Каталог сервісів, які можна оплатити за допомогою мобільного рахунку, нараховує більше ніж 3 000 послуг. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, оплата проїзду в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Оплату можна здійснювати за допомогою мобільного застосунку «Смарт-Гроші», на сайті money.kyivstar.ua та на сайті фінансового партнера, або через USSD-команди на кнопковому мобільному телефоні.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі