Абоненти Київстар отримуватимусь кешбек від поповнення Kyiv Smart Card

Абоненти Київстар отримуватимусь кешбек від поповнення Kyiv Smart Card

З 01 січня по 29 лютого абоненти Київстар при поповненні Kyiv Smart Card* (єдиний електронний квиток) отримуватимуть кешбек на мобільний рахунок в розмірі 20% від суми поповнення.

Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв’язку Київстар в місті Київ. Акція реалізовується за допомогою сервісу Київстар «Смарт-Гроші**» при підтримці Київської Міської Держадміністрації.

Для того, щоб скористатись даною пропозицією потрібно:

  • Зайти на сайт kv.st/kscsm або в додаток Смарт Гроші (скачати його можна з Play Market або App Store);
  • У спеціальному полі ввести номер Kyiv Smart Card;
  • Обратии кількість поїздок;
  • Ввести номер свого телефону, з якого буде списано плата за поповнення;
  • Дочекатися SMS з кодом та підтвердити оплату;
  • Після поповнення карти Київстар поверне на мобільний рахунок абонента 20% від суми поповнення***

Таким чином, абонент Київстар фактично буде спачувати проїзд в громадському транспорті зі знижкою в 20%

Якщо у абонента ще немає Kyiv Smart Card, то її можна придбати на станціях «Хрещатик», «Театральна», «Майдан Незалежності», «Академмістечко», «Лісова», «Арсенальна», «Теремки», «Видубичі», «Сирець» та «Почайна»,  в Т-кіосках (більше 300 по місту), а також у терміналах самообслуговування на 16 станціях метро, зупинках швидкісного трамваю та в вестибюлі фунікулеру.

«Ми дуже раді презентувати абонентам Київстар таку можливість. Адже більше 1 млн. киян зможуть не тільки зекономити на проїзді в громадському транспорті, а й відчути на собі всі переваги цієї карти. Це зручно, екологічно та відповідає запиту суспільства на діджиталізацію та cashless економіку.

Впевнені, що акція буде оцінена киянами, а ми зі свого боку будемо раді підтримати розвиток єдиного електронного квитка і в інших містах України» - прокоментував керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, Сергій Коптік.

 «Сьогодні е-квиток – це найбільш оптимальний спосіб оплати проїзду. Жодної готівки, пошуку кондукторів чи очікування у черзі до каси метро. Ми завжди готові до співпраці, яка дозволить зробити цей сервіс ще зручнішим для пасажирів. І акція «Кешбек за проїзд» від Київстар – тому підтвердження. Київ розвивається, як безготівкове та мобільне розумне місто. Тому КМДА завжди підтримує ініціативи, які прививають киянам інноваційні звички.» - прокоментував партнерство Юрій Назаров, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

* Єдиний електронний квиток або Kyiv Smart Card – це єдиний проїзний для усіх видів міського громадського транспорту. Він дозволяє сплачувати за проїзд безготівково, економити на поїздках та відслідковувати сплачені з допомогою е-квитка поїздки.

** Смарт-Гроші - повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, а й безліч інших товарів та послуг, які представлені на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP» в партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

*** Кошти, які будуть зараховані кешбеком від поповлення Kyiv Smart Card можна використати тільки на телеком-послуги та мобільні фінансові сервіси.

______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі