Абоненти Київстар використали більше 9 тисяч гігабайтів даних на Atlas Weekend 2018

Абоненти Київстар використали більше 9 тисяч гігабайтів даних на Atlas Weekend 2018
У порівнянні з минулим роком, трафік мобільного інтернету зріс втричі. Також за 6 днів фестивалю абоненти використали майже 1,5 мільйони хвилин голосового зв’язку.

Фестиваль Atlas Weekend проходив у Києві з 3 по 8 липня. І загалом його відвідали майже 270 тисяч абонентів Київстар.

Для того, щоб надавати якісний зв'язок на фестивалі, Київстар додатково встановив 13 пересувних базових станцій на території ВДНГ. Для порівняння, така потужність обладнання дозволяє обслуговувати в середньому у 1,5 рази більше трафіку, ніж використовують абоненти під час спортивного заходу на НСК Олімпійському в якості 4G, а встановлена ємність у 3G була еквівалентною ємності міста Бориспіль.

Найбільш активно абоненти використовували інтернет-трафік 8 липня, і його обсяг склав майже 1,9 ТБ. А це - 1300 годин безперервного перегляду відео у високій якості, або 2200 годин прослуховування аудіо.

ТОП виконавців за всі дні фестивалю, під час виступу яких було використано максимальні обсяги даних, очолили The Chemical Brothers - 221 ГБ та Олег Винник – 156 ГБ. Піковою годиною з використання трафіка був проміжок з 22.00 до 23.00 7 липня, коли на різних сценах фестивалю одночасно виступали Луна, O.Torvald і ATB. У цей час відвідувачі концертів використали понад 240 ГБ мобільного інтернету.

Окремо слід зазначити, що цього року Atlas Weekend став зоною без готівки. Київстар у партнерстві з MasterCard представив можливість проведення оплат за допомогою QR-платежів та послуги «СМАРТ-ГРОШІ» -за всі дні фестивалю було зроблено більше 2000 транзакцій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі