Абоненти Київстар зможуть платити за таксі з допомогою мобільних грошей

Абоненти Київстар зможуть платити за таксі з допомогою мобільних грошей

Тепер абоненти Київстар можуть оплачувати послуги служби таксі 838 за допомогою SMS. Це перший досвід такого способу оплати та й взагалі партнерства служби таксі та сервісу мобільних платежів, який було реалізовано в Україні.

Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв’язку Київстар в 15 містах** України, де працює служба таксі. Розрахуватись за послуги можна за допомогою фінансового сервісу Київстар «Смарт-Гроші*». Для цього при замовленні потрібно вказати форму оплати «Смарт-Гроші» від Київстар, або ж завантажити додаток Таксі 838 з App Store чи Google Play та обрати відповідну форму оплати.

Головною перевагою сервісу «Смарт-Гроші» є те, що тепер абоненту не потрібно вводити дані своєї кредитної картки. Достатньо лише мати необхідну суму на своєму мобільному рахунку.

«Ми бачимо перспективу в даному партнерстві, адже потенційно ним може скористатись понад 150 000 наших абонентів. Саме стільки клієнтів Київстар викликало службу 838 за останні кілька місяців, при цьому оплатою за допомогою кредитної карти скористалось менше 17% пасажирів. Це говорить, про те, що українці все ще доволі насторожено ставляться до прив’язування даних карти до додатків. Наша послуга проста та безпечна і не вимагає від пасажира введення особистих даних» - прокоментував керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, Сергій Коптік.

Оплата мобільними грошима стає дедалі популярнішою серед українців. Так, наприклад, на платформі «Смарт-Гроші» розміщено 2500 активних сервісів, за якими, було здійснено понад 10 млн. транзакцій. Найбільш затребувані сервіси – це оплата телекомунікаційних послуг, національних лотерей, покупки в інтернеті та оплата проїзду в громадському транспорті.

* Смарт-Гроші - повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, а й безліч інших товарів та послуг, які представлені на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP» в партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

** Сервіс Таксі 838 доступний в містах Вінниця, Дніпро, Дрогобич, Запоріжжя, Київ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Полтава, Стрий, Суми, Трускавець, Ужгород, Харків.

____________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі