Абоненти ВОЛЯ в Полтаві тепер можуть дивитися більше місцевих телеканалів

Абоненти ВОЛЯ в Полтаві тепер можуть дивитися більше місцевих телеканалів
Воля постійно розширює перелік телеканалів у пакетах послуг, щоб задовольнити інтереси всіх телеглядачів і збалансувати можливість перегляду як міжнародних, так і місцевих телеканалів.

У червні ВОЛЯ додала до пакетів телепрограм у Полтаві канал «Останній бастіон». Програми каналу можуть дивитися передплатники аналогового і цифрового телебачення, починаючи з пакета Стартовий/Базовий.

Це загальноформатний телеканал, в основі якого щоденні випуски регіональних новин, інформаційні блоки подій в Україні й світі, документальні програми і серіали власного виробництва, розслідування, спецпроекти і щоденні актуальні інтерв'ю з гостями в студії.

Для полтавчан, які хочуть бути в курсі життя свого міста та області, ВОЛЯ ретранслює блок місцевих телеканалів. Глядачам доступні програми Poltavske.tv, який є регіональним партнером ГО "Громадське телебачення". Також канал «UA: ПОЛТАВА» та його власні телепрограми інформаційного, суспільно-політичного, просвітницького, культурологічного, соціального напрямів. «Перший міський» - полтавський телевізійний канал, який здійснює інформаційне мовлення 24 години на добу. А також телеканал «Ц-центральний» та інші полтавські канали.
ВОЛЯ прагне формувати контент пакетів телепрограм таким чином, щоб задовольнити інтереси всіх телеглядачів і збалансувати можливість перегляду як міжнародних, так і місцевих телеканалів. Це стосується всіх міст присутності провайдера. Так, нещодавно в Тернополі телеглядачам був відкритий доступ до місцевого каналу «ТЕРНОПІЛЬ-1», а в Дніпрі - каналу «Відкритий».

ВОЛЯ ─ лідер з надання легального HD-контенту в країні. Провайдер дає можливість своїм абонентам переглядати 200 каналів, 36 з яких транслюються в форматі HD. ВОЛЯ успішно співпрацює як з провідними українськими медіагрупами, так і зі світовими гігантами в області виробництва контенту - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo, постійно поповнюючи пакети телепрограм новими каналами
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі