Абонентська база «Домашнього Інтернету» Київстар зростає рекордними темпами: 90 тис. нових клієнтів у 2018 році

Абонентська база «Домашнього Інтернету» Київстар зростає рекордними темпами: 90 тис. нових клієнтів у 2018 році
За підсумками 2018 року кількість клієнтів Київстар, які користуються послугами фіксованого доступу до Інтернету зросла на 11%, до 912 тис. Основними драйверами зростання у минулому році стали конвергентні тарифи «Київстар Все разом», послуга «Домашнє ТБ», а також розширення території присутності мережі оператора.

До списку лідерів за кількістю нових підключень увійшли такі міста:

1. Запоріжжя;
2. Кривий Ріг;
3. Київ;
4. Дніпро;
5. Львів.

Майже 440 тис. клієнтів скористалось у 2018 році тарифами «Київстар Все разом», які об’єднують в одному пакеті послуги мобільного зв’язку та фіксованого доступу до Інтернету. Завядки цій пропозиції клієнти щомісяця можуть заощаджувати до 50% вартості послуг. Також у минулому році Київстар запустив об’єднані тарифи з послугами мобільного зв’язку та фіксованим доступом до Інтернету й для контрактних абонентів. Раніше ця послуга була доступна тільки для клієнтів передплаченого зв’язку.

На 70% зросла кількість клієнтів Київстар, що користуються послугою «Домашнє ТБ». У кінці минулого року їх було більше 50 тис. Залежно від обраного тарифного плану, клієнти отримують доступ до великої кількості телеканалів (від 96 до 141), можливість користуватись відеобібліотекою, а також можуть дивитися відео контент одразу на декількох пристроях: телевізорі, комп’ютері, планшеті та на смартфоні.

У 2018 році Київстар підключив до фіксованого інтернету 546 нових багатоповерхових будинків, інвестувавши у будівництво мережі 25 млн грн. Найбільше будинків, у які був проведений фіксований Інтернет від Київстар, знаходиться у Кривому Розі. Загалом можливість підключення послуги «Домашній Інтернет» доступна мешканцям більше ніж 40 тис. багатоквартирних будинків у 119 містах України.

Середній дохід (ARPU) від клієнтів «Домашнього Інтернету» за підсумками 4 кв. 2018 року збільшився до 71 грн. А загальний дохід Київстар від послуг фіксованого Інтернету в 2018 році зріс до 1 млрд 206 млн грн, що на 6,5% більше показників 2017 року.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі