ADATA анонсує випуск DDR4-модулів пам’яті XPG SPECTRIX D60G

ADATA анонсує випуск DDR4-модулів пам’яті XPG SPECTRIX D60G
ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів пам’яті DRAM, продуктів NAND Flash та мобільних аксесуарів, анонсує випуск DDR4-модулів пам’яті SPECTRIX D60G. Ця модель має унікальний подвійний розсіювач системи ілюмінації, що дозволило отримати найбільшу площу RGB-підсвічування серед усіх модулів пам’яті! Більше того, SPECTRIX D60G підтримує профілі Intel® XMP 2.0, що полегшують розгін, та буде доступний у широкому діапазон частот з 3200 по 4133 МГц.

Більше RGB на мм2

RGB-система D60G випромінює більше світла на мм2 поверхні пам’яті, ніж у будь-якому з інших представлених на ринку конкурентів. Це досягнуто завдяки тому, що система ілюмінації вкриває більше ніж 60% поверхні модуля. Розсіювачі світла мають повну підсвітку та збільшені у розмірах, щоб досягти максимальної ефективності. А у поєднанні з гіпнотизуючими багатоколірними переливчастими ефектами дозволяють власникам SPECTRIX D60G затьмарити їх конкурентів! Унікальний авангардний стиль D60G також привертає багато уваги. У дизайні використано притаманний продукції XPG фірмовий дизайн з X-подібним підсвічуванням та високим діаманто-подібної форми корпусом.

Програмоване RGB-підсвічування

Користувачі можуть персоналізувати вигляд свого комп’ютера завдяки програмованим світловим ефектам! Вони можуть задавати світові візерунки, частоту пульсації, яскравість світла та інші параметри. Ці налаштування максимально спрощено, завдяки використанню додатку XPG RGB Sync. Система підсвічування SPECTRIX D60G також сумісна з програмним забезпеченням основних виробників системних плат.

Стабільні, витривалі та надійні

Модулі D60G побудовані з високоякісних чіпів та оснащені металевими радіаторами для забезпечення відмінної захищеності, надійності, стабільності та ефективного збільшення довговічності модуля пам’яті. Більше того, підтримка Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 робить розгін максимально простим та покращує стабільність системи. Замість того, щоб налаштовувати параметри через BIOS поодинці, користувачі можуть робити це напряму з їх операційної системи.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі