ADATA представляє SSD-накопичувач IUSP33F PCIe BGA

ADATA представляє SSD-накопичувач IUSP33F PCIe BGA
Компактний розмір і чудова продуктивність роблять його ідеальним для планшетів, ультрабуків, міні-ПК і інших тонких пристроїв.

Тайбей, Тайвань. 6 вересня 2018 року - ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM і флеш-накопичувачів NAND, представляє SSD-накопичувач з інтерфейсом PCIe в корпусі BGA (ball grid array) - ADATA IUSP33F. Даний накопичувач на 80% менше аналогів формату M.2 2242. У поєднанні з інтерфейсом PCIe Gen3x2 і пам'яттю 3D Flash модель IUSP33F є ідеальним рішенням для планшетів, ноутбуків, міні-ПК, тонких клієнтів і переносної електроніки.
"Ми раді представити компактний SSD IUSP33F, який спровокує появу нового покоління планшетів, ультрабуків і інших тонких пристроїв без шкоди продуктивності і надійності", - сказав Хеді Хуанг (Hedi Huang), директор з продажу ADATA. "При цьому універсальність моделі IUSP33F дозволяє застосовувати її також у таких областях, як робототехніка, доповнена і віртуальна реальність, автомобілебудування".

Невеликий профіль для тонких пристроїв
З розвитком 3D флеш-пам'яті і вдосконаленням виробництва SSD-накопичувачі стають все легше і компактніше, і модель IUSP33F вінчає цей прогрес. Розмір корпусу BGA 11.5 x 13 мм і флеш-пам'ять NAND забезпечують їй форм-фактор, який можна порівняти з eMMC. Низький профіль дозволяє використовувати її там, де розміри кінцевого пристрою є критичними.

Висока продуктивність, зниження енергоспоживання
Незважаючи на мініатюрність модель IUSP33F не поступається габаритним аналогам у швидкості. Вона оснащена інтерфейсом PCIe Gen3x2, що відповідає стандарту NVMe 1.3. Швидкості читання і запису досягають 1195МБ/с і 940МБ/с, а швидкість випадкового доступу в читанні і запису становлять 140 000 і 114 000 операцій введення-виведення в секунду. Накопичувач також підтримує буфер пам'яті хоста, забезпечуючи стабільно високу продуктивність без використання DRAM за рахунок застосування пам'яті хоста для управління даними при зменшеному енергоспоживанні. Крім того, в моделі IUSP33F застосовується 3D флеш-пам'ять об'ємом з 128ГБ і 256ГБ.

Більш тривалий термін служби, низькі витрати на обслуговування
Модель IUSP33F підтримує технології LDPC і SRAM для усунення широкого спектру помилок, що дозволяє підвищити надійність передачі даних і збільшити термін служби. Технологія E2E Data Protection захищає від пошкоджень, скорочуючи час простою і зменшуючи витрати на обслуговування.

Строгий контроль якості для максимальної надійності
Всі компоненти моделі IUSP33F пройшли ретельне тестування на функціонування і надійність, гарантуючи споживачам якісний продукт з високою продуктивністю і надійністю.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі