ADATA представляє SSD Ultimate SU630 3D QLC NAND

ADATA представляє SSD Ultimate SU630 3D QLC NAND
Чудова продуктивність і ціна роблять цей SSD життєздатною альтернативою жорстких дисків

Тайбей, Тайвань. 15 листопада 2018 року - провідний виробник систем зберігання даних, представляє SSD ADATA Ultimate SU630 2.5" SATA 6Gb/s. Це перший накопичувач компанії на базі пам'яті нового покоління QLC (Quad-Level Cell) 3D NAND Flash - він забезпечує відмінну продуктивність і надійність за доступною ціною і є альтернативою HDD при апгрейді системи.

Продуктивність і надійність без розриву банку

Забезпечуючи відмінну продуктивність за ціною нижче, ніж у більшості SSD, модель SU630 є відмінною альтернативою HDD. Вона доступна об'ємом в 240 ГБ, 480 ГБ і 960 ГБ і завдяки пам'яті 3D QLC NAND Flash забезпечує більш високу надійність, довговічність і продуктивність у порівнянні з моделями на базі TLC. Оснащений SLC-кешем накопичувач забезпечує швидкість читання до 520 МБ/с і запису до 450 МБ/с для швидкого завантаження системи, передачі файлів і завантаження контенту. Більш того, SSD підтримує технології захисту, включаючи ударостійкість в 1500G/0,5мс і стійкість до перепаду температур (0°C ~ 70°C). При цьому він також більш економічніший і тихіший за традиційні HDD.

Технологія LDPC ECC, панель інструментів SSD і утиліта міграції

З підтримкою технології LDPC ECC накопичувач SU630 здатний виявляти і усувати помилки, забезпечуючи цілісність даних і тим самим збільшуючи термін служби. Також покупці SU630 безкоштовно отримають інструменти ADATA SSD Toolbox і Migration Utility. SSD Toolbox дозволяє відстежувати і керувати станом накопичувача, включаючи отримання інформації по зносостійкості і терміну служби. Migration Utility допоможе з легкістю перейти з HDD на SSD, забезпечивши перенесення всіх даних, в тому числі і операційної системи.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі