ADATA представляє зовнішні жорсткі диски HD680 і HV320

ADATA представляє зовнішні жорсткі диски HD680 і HV320
Модель HD680 забезпечує надійний захист даних, а HV320 - достатню ємність в тонкому форм-факторі

Тайбей, Тайвань. 18 жовтня 2018 року - ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM і флеш-накопичувачів NAND, представляє дві нові моделі зовнішніх жорстких дисків - HD680 і HV320. Модель HD680 має надійний захист і доступна ємністю до 2ТБ. HV320 відрізняється максимальною компактністю, чудовим фінішним покриттям і місткістю до 5ТБ.

ADATA HD680 - Захисник даних

Модель HD680 стане відмінним супутником в дорозі завдяки надійному захисту від ударів і струсів. Новинка відповідає вимогам військового стандарту США MIL-STD-810G 516.6 завдяки тришарової конструкції, що складається з ударостійкого силіконового шару, демпферного шару і амортизуючого кріплення для самого накопичувача. Така конструкція дозволяє витримувати падіння з висоти до 1.22 м.

Вібродатчики сповістять власників про удар або струс за допомогою світлодіодних індикаторів, а AES 256-бітове шифрування дозволить зберегти всі дані в таємниці. Модель HD680 має три види забарвлення - чорний, синій і жовтий. USB-кабель при цьому красиво і зручно кріпиться у жолобах з боків.

ADATA HV320 - великий по простору, тонкий в формі

Одно- і двотерабайтні версії суперкомпактної моделі HV320 легко помістяться у кишені і сумці. Фронтальна панель має спеціальне брашоване покриття, яке приємне оку і на дотик. Глянцева рамка надає цій моделі ще більшу витонченість. Новинка доступна у трьох кольорах - чорному, білому і синьому, і може похвалитися величезним «внутрішнім світом»: ємності у 5ТБ вистачить на велику кількість сучасного контенту з високою роздільною здатністю. Як і HD680, модель HV320 має вібродатчики і AES 256-бітове шифрування.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі