ADATA XPG представляє пам'ять DDR4 SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition з RGB підсвіткою

ADATA XPG представляє пам'ять DDR4 SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition з RGB підсвіткою
Тайбей, Тайвань. 13 серпня 2018 року - ADATA® Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів пам'яті DRAM і NAND Flash, сьогодні анонсувала випуск модулів пам'яті XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition DDR4 RGB. Вироби мають сертифікацію TUF Gaming Alliance, що відрізняють їх високою якістю, що підтверджується інтенсивними тестами.

Модулі пам'яті також мають чудову продуктивність і сліпучу програмовану RGB-підсвітку, що і оригінальні моделі, вони мають більш суворий видом завдяки чорним розсіювачам тепла із жовтими вставками.
"Ми раді співпраці з компанією ASUS і TUF Gaming Alliance, щоб запропонувати споживачам модулі пам'яті, які зможуть оцінити справжні геймери, - заявив директор з маркетингу XPG Том Чен. - Гарантована продуктивність з сертифікатом якості від TUF Gaming Alliance, чудова надійність і приголомшливі ефекти RGB підсвічування, дозволять геймерам насолоджуватися нашою продукцією і отримувати захоплюючі враження, що мають велику цінність".

Сяйво RGB-підсвічування

Одягнені в броню модулі пам'яті SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition мають оригінальний дизайн розсіювачів тепла, котрий виражається в їх вражаючій продуктивності. Зверху встановлена відкрита світлодіодна стрічка RGB, яка безперешкодно світиться, котра пропонує користувачеві обирати різні режими світлових ефектів і кольори підсвічування.

Модулі повністю сумісні з популярною технологією ASUS Aura Sync, завдяки якій можна налаштовувати різні світлові ефекти і синхронізувати їх між сумісними пристроями, надаючи єдиний вид всьому ігровому ПК.

Швидкість і ефективність

SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition забезпечують відмінну продуктивність з робочими частотами до 3200 МГц. Він підтримує як платформи Intel® X299 2666MHz, так і AMD/Ryzen, а також Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 для безперешкодного розгону через операційну систему.

Надійність і довговічність


У SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition використовуються тільки високоякісні мікросхеми, отримані в результаті суворого відбору, що забезпечує їх надійність і довговічність. Він оснащений зробленим на замовлення радіатором, що забезпечує поліпшену якість передачі сигналу і чудову стійкість. Як і всі модулі пам'яті ADATA і XPG, SPECTRIX D41 XPG TUF Gaming Edition поставляється з довічною гарантією.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі