ADIDAS FOOTBALL ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ БУТСИ

ADIDAS FOOTBALL ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ БУТСИ
adidas Football представляє бутси X18+, Predator 19+, NEMEZIZ18+ 360 AGILITY, а також COPA 19+ у лінійці Exhibit Pack. Кожна з моделей стане справжньою знахідкою для професійних гравців і аматорів футболу: X18+ дозволять поліпшити швидкісні характеристики, Predator 19+ гарантують абсолютний контроль над м'ячем, NEMEZIZ 18+ забезпечать максимальну маневреність на поле, а COPA 19+ дозволять досягти максимальної свободи руху.

Бутси X18+ створені, щоб забезпечити стійкість і підтримку найшвидшим гравцям. Верх без шнурків та м'який матеріал SPEEDMESH надійно фіксують стопу, не обмежуючи її рухливість, а занижений «носок» CLAW COLLAR з еластичної тканини забезпечує додаткову фіксацію. Супертонке волокно SKELETAL WEAVE дозволяє не втрачати контроль м'яча й відчуття невагомості. Ультралегка перфорована підошва SPEEDFRAME й мінімалістична конструкція в поєднанні з литим задником 3D MOULDED HEEL забезпечують фіксацію й стабільність стопи під час динамічних ривків.

Провідні гравці світу, такі як Мохаммед Салах, Габріел Жезус та Гарет Бейл, вийдуть на поле в нових бутсах X18+ вже в січні. Габріел Жезус зазначив: «На полі мені необхідні вибухова швидкість і енергія, щоб переграти кращих захисників у світі. Бутси X18+ виводять мою гру на новий рівень, дозволяючи рухатися швидше й розривати оборону суперника протягом усього матчу».

Взуття для гри на коробці й на вулиці виконана з використанням аналогічних матеріалів, що і бутси для стадіону.

Модель Predator 19+ гарантує покращений контроль м'яча завдяки безшнурковій системі PURECUT LACELESS, а технологія FORGED KNIT забезпечує стабільність стопи під час динамічних ривків. Підошва із застосуванням технології BOOST ™ повертає енергію при кожному кроці.

Еластичний носок SOCKFIT COLLAR виконаний з матеріалу Primeknit й забезпечує посадку за формою стопи, а верхній шар з матеріалу CONTROLSKIN гарантує покращений контакт з м'ячем, в той час як система ANATOMICAL UPPER надійно фіксує п'яту.

Поль Погба, півзахисник «Манчестер Юнайтед»: «Кожного разу виходячи на поле, я прагну контролювати гру з першої й до останньої хвилини. Predator обирають гравці, для яких важливо повністю володіти ситуацією, і нова версія бутс допомагає найбільш ефективно контролювати м'яч, лінію півзахисту й усе поле».

Exhibit Predator19+ також доступні у версії для коробки й вулиці для повсякденної ходьби.

Модель NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY розроблена для найбільш маневрених гравців на полі. Верх нових бутс виконаний із застосуванням технології AGILITYBANDAGE і TORSIONTAPES й тим самим забезпечує надійну фіксацію стопи, а додаткова підтримка щиколотки знижує ризик травми навіть при різкій зміні напряму руху на високій швидкості. Структура матеріалу AGILITYKNIT 2.0 надає бутсам легкості й гарантує щільну посадку.

Бутси, виконані в яскраво-жовтому кольорі, можна буде побачити на найкращих гравцях світу, включаючи Роберто Фірміно й Джессі Лінграда. Роберто Фірміно поділився враженнями: «Для мене головним критерієм при виборі своєї пари бутс є те, щоб вони підходили до мого стилю й допомагали мені вести свою гру. NEMEZIZ забезпечують неймовірну маневреність, допомагаючи мені вільно переміщатися по полю та створювати небезпечні моменти для суперників».

Нові NEMEZIZ 18+ 360 також доступні у версії для коробки та для вулиці. Бутси виконані в тому ж кольорі, що й модель для гри на полі та оснащені аналогічними технологіями для маневреності.


Модель COPA 19+ незмінно користується авторитетом серед шанувальників футбольної класики. Внутрішня конструкція з накладками зі спіненого матеріалу і формована устілка ortholite забезпечують амортизацію й комфорт. Еластичний носок SOCKFIT повторює форму стопи та гарантує ідеальну посадку, а анатомічна верхня частина створює відчуття ходьби босоніж.

Внутрішня конструкція X RAY VAMP дозволяє зменшити ковзання, а завдяки безшнурковому верху PURECUT збільшується область контролю м'яча. Ультралегка конструкція підошви COMFORTFRAME стабілізує рух і збільшує зчеплення. Форма й розташування шипів розроблені для поліпшеної маневреності під час гри.

Пауло Дибала, форвард італійського клубу «Ювентус» та збірної Аргентини, поділився враженнями: «Я завжди любив COPA за їх класичний дизайн і функціональність - в них дуже легко контролювати м'яч. Це підходить як моєму характеру гри, так і моєму персональному стилю. У новій версії бутс поєднуються передові технології й прогресивний дизайн, тож я з нетерпінням чекаю, як COPA 19+ прокачають мою гру».

Нові бутси вже у продажу в фірмових магазинах adidas.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі