adidas Originals представляє OZWEEGO CELOX

adidas Originals представляє OZWEEGO CELOX
adidas Originals представляє нову модель високотехнологічних кросівок, натхненних пізніми 90-ми — OZWEEGO CELOX. Сучасний силует поєднує в собі елементи ключової моделі, при цьому представляє переосмислену естетику з футуристичними лініями і сміливим вибором кольорів. OZWEEGO CELOX повертають енергетику тієї епохи і представляють вінтажний силует, втілений за допомогою сучасних технологій.

Натхненні OZWEEGO 3, легкими і зручними інноваційними біговими кросівками 1998 року, нові OZWEEGO СELOX представляють футуристичний підхід до дизайну, що проявляється в таких деталях, як лінії підошви і напівпрозорі спеціальні вставки, які підтримують стопу в передній частині стопи і п'ятці. Верх OZWEEGO CELOX виконаний з м'якої сітки і гладкого термополіуретану.

Модель була створена з використанням фірмової технології adiPRENE, також взятої з архіву бренду, яка забезпечує максимальну амортизацію. Що стала в 90-х буквально символом технологічних інновацій у взутті, розробка adiPRENE дозволяє сьогодні створювати максимальний комфорт під час руху.

Нові моделі OZWEEGO CELOX вже у продажу в магазинах adidas Originals.
________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі