adidas Originals представляє Stan Smith, Forever

adidas Originals представляє Stan Smith, Forever
adidas Originals представляє нову колекцію Stan Smith, Forever, виконану з перероблених матеріалів. Будучи втіленням дизайну поза часом, культовий силует Stan Smith залишався принципово незмінним понад півстоліття.

Зараз легендарна модель готова до змін, і в рамках ініціативи бренду по боротьбі з пластиковими відходами #ENDPLASTICWASTE, виходить в новій екологічнії версії, роблячи крок в «чисте» майбутнє.

Вихід оновлених моделей кросівок, виконаних з застосуванням нових технологій – серії високоефективних перероблених матеріалів PRIMEGREEN – ознаменував нову еру Stan Smith. Зберігши автентичний дизайн легендарних кросівок, починаючи з цього сезону, Stan Smith стає франшизою, яка повністю відповідає політиці бренду зі сталого розвитку та місії #ENDPLASTICWASTE.

Верх силуетів виконаний з перероблених матеріалів, а підошва кросівок складається з переробленої гуми. Логотипи Stan Smith на язичку і п'ятці виконані в кольорі слонової кістки. Задня частина жіночої моделі Stan Smith доповнена графічними зображеннями планети, квітів і стрілок. Чоловіча модель виконана в лаконічній біло-зеленій гамі з підошвою в кольорі слонової кістки.

Підтримуючи політику бренду зі сталого розвитку, кожен силует в колекції упакований в класичну синю коробку adidas Originals, яка більш ніж на 90% складається з переробленого паперу.

Нові моделі Stan Smith вже у продажу в магазинах adidas Originals.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі