ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ PREDATOR FREAK З ТЕХНОЛОГІЄЮ DEMONSKIN 2.0 ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ НАД М'ЯЧЕМ

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ PREDATOR FREAK З ТЕХНОЛОГІЄЮ DEMONSKIN 2.0 ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ НАД М'ЯЧЕМ
adidas представляє нову модель бутс PREDATOR FREAK, яка дарує спортсменам нові можливості в грі і забезпечує підвищений контроль над м'ячем. Оновлений дизайн PREDATOR поєднує в собі оновлену технологію DEMONSKIN 2.0 зі збільшеною кількістю шипів і покращеною посадкою, що дозволяє гравцям досягати найкращих результатів в грі.

Нові бутси PREDATOR FREAK розроблені з використанням технології DEMONSKIN 2.0, яка забезпечує підтримку стопи на 360 градусів. Технологія DEMONSKIN, що вперше з'явилася в минулому сезоні і стала результатом роботи комп'ютерного алгоритму, являє собою гумові шипи, які розташовані в зонах контакту з м'ячем. Команда розробників adidas, враховуючи відгуки провідних гравців світу при створенні нової моделі, збільшила покриття, розташувавши шипи таким чином, щоб забезпечити гравцям підвищений контроль над м'ячем і посилити його підкручення при ударі.

«З моменту, як я взув нові бутси, я відразу зрозумів, що adidas зі своєю новою технологією DEMONSKIN, створив щось особливе. При першому ж ударі я відразу відчув різницю при контакті з м'ячем. Я щиро радий, що мій досвід враховувався при розробці нових PREDATOR », – коментує силует Поль Погба, гравець«Манчестер Юнайтед».

«Бутси PREDATOR для мене – ідеальне взуття. Випробувавши нову модель на тренуваннях, я можу впевнено заявити, що нові бутси дозволяють мені краще контролювати м'яч», – говорить Тоні Дагган.

Нові бутси PREDATOR FREAK є ще однією моделлю adidas, яка допомагає спортсмену розкрити всі свої здібності. Силует PREDATOR змінився за рахунок нового дизайну носка, який дає нозі більше можливостей для руху, а також сприяє адаптації бутси до ноги. Ще одним оновленням в дизайні є покращена технологія CONTROLFAME – шипована підошва, яка сприяє кращому зчепленню з поверхнею, підвищеному контролю і стабілізації кроку спортсмена для забезпечення повної потужності рухів.

Зовнішній вигляд PREDATOR FREAK також оновився. Натхненний дизайном таких успішних моделей, як 1998 PREDATOR ACCELERATOR і 2000 PREDATOR PRECISION, новий силует бутс відрізняється трьома смужками, що проходять від центру бутс навколо п'яти з переходом на нижню частини моделі. Завершують ефектний образ яскраві жовті шипи DEMONSKIN на яскраво-синьому фоні.

Починаючи з 1994 року, модель adidas PREDATOR асоціюється з іменами найвидатніших футболістів світу, що зробило бутси невід'ємною частиною історії футболу. Дотримуючись традиції, в нових бутсах PREDATOR FREAK гратимуть футболісти, серед яких Поль Погба, Тоні Дагган, Марк-Андре Тер Штеген, Давид Алаба і Еббі Далкемпер.

Бутси adidas PREDATOR FREAK доступні у продажу в магазинах adidas.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі