ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ APLHAEDGE4D, НАДРУКОВАНІ НА 3D ПРИНТЕРІ

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ APLHAEDGE4D, НАДРУКОВАНІ НА 3D ПРИНТЕРІ
У рамках створення ALPHAEDGE4D бренд продовжує співпрацю з компанією Carbon, все тісніше переплітаючи світ спорту та технологій.

Київ, травень: adidas представляє оновлену версію кросівок ALPHAEDGE4D на еволюційний підошві, надрукованій за допомогою 3D-принтера. Нова модель представлена в чорному та білому кольорах.

Полімерна підошва кросівок ALPHAEDGE4D володіє структурою, яка одночасно забезпечує стабільність, підтримку стопи та покращену амортизацію.

Марко Корманн, Директор департаменту інноваційних розробок adidas: «Підошва 4D продовжує залишатися одним з головних продуктів, на який ми покладаємо великі надії. Ми раді, що вдалося збільшити кількість доступних пар за рахунок інноваційного процесу виробництва. Завдяки цьому ще більше спортсменів зможуть випробувати технології майбутнього. За останні два роки модель пройшла шлях від концепту Futurecraft до кросівок, які зробили революцію в галузі ».

adidas 4D

Структура підошви спроектована таким чином, щоб зменшити тиск на стопу й забезпечити амортизацію. Підошва adidas 4D - це високоякісний продукт, надрукований із застосуванням технології Carbon Digital Light Synthesis. Завдяки цій технології можна виробляти кросівки, які враховують не тільки вимоги спортивної індустрії, а й побажання кожного окремого атлета.

Верхнє покриття Primeknit

Верх кросівок, створений з суперлегкого матеріалу, повністю приймає форму ноги, забезпечуючи комфорт та підтримку, які особливо необхідні при різких рухах під час занять спортом. Кожен елемент створюється за допомогою технології FORGEFIBER - використання ниток з термопластичних поліуретановим напиленням, які зшиваються під різними кутами й у різних шарах матеріалу. Це робить поверхню кросівка більш пластичною й надає максимальну міцність під час руху.

Підошва Continental

Гумова підошва Continental створена з урахуванням 140-річного досвіду виробництва шин Continental і забезпечує чудове зчеплення з будь-якою поверхнею та більш швидке прискорення при будь-яких погодних умовах.

В Україні нові ALPHAEDGE4D білого й чорного кольорів будуть представлені в київському магазині adidas Originals в ЦУМі 1 червня. Реєстрація учасників розпочнеться 31 травня о 10:00 і завершиться 1 червня в 11:00. Усі деталі можна отримати у співробітників магазинів та на офіційних аккаунтах бренду в соціальних мережах. Кросівки будуть доступні за ціною 10 499 грн.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі