ADIDAS RUNNERS KYIV провів перший забіг

ADIDAS RUNNERS KYIV провів перший забіг
В суботу, 17 червня, відбувся перший COMMUNITY RUN від ADIDAS RUNNERS KYIV, в якому взяли участь близько 150 спортсменів та любителів бігу.

Перша бігова локація ADIDAS RUNNERS KYIV відкрилася минулого року на Оболонській набережній, тож, перший забіг COMMUNITY RUN відбувся саме тут. Учасники бігової спільноти ADIDAS RUNNERS KYIV мали змогу побігати з майстрами спорту, професійними спортсменами та блогерами на двох дистанціях – 3 км та 6 км під запальний dj-сет. Після забігу всі учасники поповнювали свої сили корисними фруктами, ділилися спортивним досвідом та домовлялися про участь у наступних забігах.

“Біг не лише корисний для здоров’я, це заряд енергії та настрою. А ще – один з найкращих способів корисно провести час у колі друзів”, - поділилася Тетяна Кузіна - тренер ADIDAS RUNNERS KYIV, майстер спорту та чемпіонка України з легкої атлетики.

Забіги COMMUNITY RUN організовуються біговою спільнотою ADIDAS RUNNERS KYIV. Їхня мета – перетворити біг з простого тренування у зустріч однодумців, які прагнуть разом рухатися вперед та створювати кращих себе. Для цього спільнота ADIDAS RUNNERS KYIV проводить бігові тренування, заняття йогою, сайклінг, TRX, а також лекції, майстер-класи і вечірки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі