Аеропорт «Бориспіль» оприлюднить перші результати посилення боротьби з багажними крадіями

Аеропорт «Бориспіль» оприлюднить перші результати посилення боротьби з багажними крадіями
У четвер, 29 вересня 2016 року, в аеропорту відбудеться прес-брифінг, присвячений підсумкам роботи спецвідділу з розслідування крадіжок із багажу пасажирів. Нагадаємо, що спеціалізований підрозділ було створено у Борисполі 15 травня 2016 року. Його призначенням стало підвищення ефективності розслідувань та запобігання несанкціонованому доступу до речей пасажирів.

Станом на кінець вересня 2016 року новостворена служба отримала велику кількість звернень від пасажирів та провела низку успішних розслідувань. За результатами роботи порушено кримінальні справи, до відповідальності притягнуто декількох злочинців.

У ході прес-конференції, що відбудеться о 12:00, представникам ЗМІ буде надано більш детальну інформацію щодо методів розслідування та проміжних результатів роботи підрозділу. На питання журналістів відповідатимуть заступник генерального директора з авіаційної безпеки ДП МА «Бориспіль» Хлівний М.В. та керівник служби розслідувань крадіжок багажу Фастовець М.В.

Акредитація ЗМІ триватиме до 11:00 29 вересня 2016 року. За будь-якою додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся за телефонами (093) 122 70 85, (063) 980 66 73 та на електронну адресу: press@kbp.aero.


Традиційно, для журналістів буде організовано безкоштовний трансфер від м. «Харківська» (з’їзд з естакади, праворуч від мосту, в напрямку аеропорту). Відправлення до аеропорту об 11:20).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі