Аеропорт «Бориспіль» презентує кращі роботи майбутніх архітекторів

Аеропорт «Бориспіль» презентує кращі роботи майбутніх архітекторів
У четвер 8 грудня 2016 року в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбудеться офіційне відкриття виставки в рамках соціального проекту «Твій ідеальний ЕКО Дім» від компанії «REHAU». Протягом майже 3 місяців майбутні архітектори – студенти з різних регіонів України, змагалися у створенні 3D моделей ідеального ЕКО будинку.

Головними вимогами до архітектурних проектів було використання сучасних енергоефективних технологій, інноваційних ідей та матеріалів компанії «REHAU». В результаті, експертне журі обрало 30 півфіналістів, з поміж яких перемогу в проекті здобули 8 архітекторів. Саме найкращі роботи півфіналу і сформують експозицію виставки «Твій ідеальний ЕКО Дім» у зоні Duty Free терміналу D аеропорту «Бориспіль».

В офіційному відкритті виставки візьмуть участь керівник ДП МА «Бориспіль» Євгеній Дихне, директор з маркетингу та збуту компанії «REHAU» Максим Солоненко, скульптор Олег Пінчук, представники авіакомпанії «МАУ», фамільної друкарні HUSS та фонду культурних ініціатив Art HUSS.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі