АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» РОЗПОЧИНАЄ КУЛЬТУРНИЙ МАРАФОН З НАГОДИ «ЕВРОБАЧЕННЯ»

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» РОЗПОЧИНАЄ КУЛЬТУРНИЙ МАРАФОН З НАГОДИ «ЕВРОБАЧЕННЯ»
Завтра, 4 травня 2017 року, в аеропорту «Бориспіль» відбудеться перший культурний захід з нагоди фіналу «Евробачення-2017». У четвер гостей терміналу D вітатиме Національна заслужена капела бандуристів України імені Георгія Майбороди.

Перформанс у кращих українських традиціях розпочнеться о 17:30 в зоні Duty Free терміналу D. У репертуарі прославленого колективу – українські народні пісні, старовинні та сучасні думи, твори українських та зарубіжних композиторів, духовна музика. На глядачів чекає незабутнє дійство з театралізацією кожного музичного номера.

Вже наступного дня, 5 травня у п’ятницю, на пасажирів та гостей аеропорту «Бориспіль» чекатиме нове особливе свято. Оскільки проведення «Евробачення» в Києві стало можливим завдяки перемозі співачки Джамали в 2016 році, в зоні Duty Free відбудеться свято кримськотатарської культури, покликане розкрити всю багатогранність традицій дружнього народу.

На гостей чекає концерт з етнічними творчими номерами, захоплюючі майстер-класи та різноманітні частування в кращих традиціях кримськотатарської кухні. Для публіки також готують спеціальний сюрприз, який навряд чи залишить когось байдужим.

Аеропорт «Бориспіль» пропонує представникам ЗМІ та всім бажаючим приєднатися до культурних свят, аби урочисто привітати фінал конкурсу євромузики та віддати данину дружній культурі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі