АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВКОТРЕ ПІДТВЕРДИВ РЕНОМЕ НАДІЙНОГО МІЖНАРОДНОГО ПАРТНЕРА

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВКОТРЕ ПІДТВЕРДИВ РЕНОМЕ НАДІЙНОГО МІЖНАРОДНОГО ПАРТНЕРА
У першому кварталі 2017 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» вчасно сплатив черговий транш за кредитом Японського банку міжнародного співробітництва у розмірі 148 млн грн. Виконання зобов’язань за кредитом японського банку є черговим підтвердженням того, що державне підприємство може бути успішним.

Кредит Японського банку міжнародного співробітництва на будівництво терміналу D в аеропорту «Бориспіль» був залучений урядом України у 2005 році. Проте, до 2015 року кредит не гасився. Протягом 2015-2016 років аеропорт направив на виконання міжнародних кредитних зобов’язань перед Японією 733 млн грн.

«За два роки реформ підприємство змінилось – стагнуюче та збиткове підприємство стало високоприбутковим та зростаючим, спроможним виконувати усі зобов’язання перед державою та міжнародними партнерами», - відзначив заступник керівника аеропорту «Бориспіль» Кирил Звонарьов.

Нагадаємо, що за підсумками 2016 року аеропорт «Бориспіль» продемонстрував рекордні показники діяльності та отримав відзнаки від міжнародних експертних структур. У 2016 році аеропорт досягнув максимальних показників за всю історію, збільшивши кількість обслугованих пасажирів на 1,37 мільйони - до рівня 8,65 млн чоловік на рік. Найбільше зростання було досягнене завдяки залученню трансферних пасажирів з іноземних ринків. За рік кількість таких пасажирів збільшилась на 0,76 мільйони - до рівня 2,31 млн пасажирів. В результаті, за підсумками 2016 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» став одним з лідерів рейтингу європейських аеропортів за класифікацією ACI Europe (Міжнародна рада аеропортів).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі