АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВЛАШТУЄ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ВЛАШТУЄ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ
Міжнародний аеропорт «Бориспіль» готує сюрприз для чарівних жінок. 7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня на 3-му поверсі терміналу D відбудеться святкова культурно-розважальна програма за участі зіркових гостей.

У цей день жінки приймуть вітання в рамках яскравого концерту за участі талановитого співака, голос якого підкорив серця багатьох слухачів, - Даніїла Клягіна. Разом із запальним музичним колективом «B&B Project» він даруватиме жінкам популярні пісні, присвячені жіночій красі та найсвітлішим почуттям. У свою чергу Студія смислового дизайну «Образ жизни» забезпечить тематичні розваги, у рамках яких жінки зможуть отримати цінні подарунки. Ведучий святкового заходу – Богдан Трибой.

Аеропорт «Бориспіль» запрошує усіх бажаючих на святкове музичне шоу та чекає на велику кількість гостей. Музичні привітання з нагоди Міжнародного жіночого дня почнуться о 17:00.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі