Аеропорт «Бориспіль» влаштував сюрприз своєму 100-мільйонному пасажиру

Аеропорт «Бориспіль» влаштував сюрприз своєму 100-мільйонному пасажиру
Вранці 17 січня 2017 року ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» разом із партнерами привітали 100-мільйонного пасажира головних повітряних воріт України. Знакова для аеропорту подія перетворилася на захоплююче свято з безліччю подарунків, привітаннями від зіркових гостей та музичним шоу.

Ювілейним пасажиром аеропорту «Бориспіль» стала одеситка Олена Бойко, яка разом з другом відлітала на відпочинок до Дубай рейсом авіакомпанії МАУ. Для дівчини період проходження формальностей реєстрації та очікування вильоту перетворися на час приємних сюрпризів та несподіванок. Після звістки про визначення 100-мільйонного пасажира на 3-му поверсі терміналу D розпочалося справжнє шоу.

Спочатку Олену привітав керівник ДП МА «Бориспіль» Євгеній Дихне, який підкреслив важливість події для аеропорту. «100-мільйонний показник є результатом 24-річної роботи Міжнародного аеропорту «Бориспіль» у статусі державного міжнародного аеропорту незалежної України. Це досягнення є вагомим доповненням наших сучасних рекордів та підкреслює важливе місце, яке держпідприємство займає у житті цілої держави», - відзначив Євгеній Дихне.

Потім справжнім сюрпризом для присутніх стала поява відомої співачки Асії Ахат, яка дуже полюбляє авіаподорожі, і особисто привітала ювілейного 100-мільйонного пасажира аеропорту. Ексклюзивний подарунок зробив дівчині популярний проект TSAR, влаштувавши у терміналі музичний перформанс наживо. А згодом не обійшлося й без «магії» - ілюзіоніст Роман Бондарчук продемонстрував ефектний номер «Гравітація» та провів 100-мільйонному пасажиру «Борисполя» невеликий «майстер-клас».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі