Аеропорт «Харків» святкує відкриття регулярного авіасполучення з Великобританією

Аеропорт «Харків» святкує відкриття регулярного авіасполучення з Великобританією
13 листопада вперше в історії міжнародного аеропорту «Харків» відкрилося регулярне авіасполучення між Харковом і Великобританією. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air запустила рейси в Лондон.

На честь нового напрямку і першого рейсу, пасажирів чекали сюрпризи: святковий декор, фуршет, торт з англійською символікою і DJ Stream в залі міжнародних вильотів.

«Сьогодні ми святкуємо знаменну подію в історії не тільки нашого аеропорту, але і міста Харкова — відкриття прямого авіасполучення зі столицею Великобританії. Лондон, який є не лише одним з найбільш значущих міст світу, а й одним з найбільших авіавузлів на планеті, доповнив маршрутну карту аеропорту «Харків». Ми раді, що наша співпраця з авіакомпанією Wizz Air продовжує приносити плоди і радує харків'ян та гостей міста новими цікавими напрямками», — зазначив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить до групи DCH Олександра Ярославського.

Перельоти здійснюються тричі на тиждень: щовівторка, щочетверга і щосуботи. Деякими тижнями — два рази, без четверга. Час вильоту з Харкова — 13:15. Тривалість шляху складає 3 години 55 хвилин. Квитки можна придбати на сайті wizzair.com. Вартість в один бік без багажу починається від 609 гривень.

Перельоти до Лондона — вже п'ятий з шести нових напрямків, які авіакомпанія Wizz Air відкриває спільно з аеропортом «Харків». До цього відкрилися регулярні рейси в Дортмунд, Катовіце, Гданськ і Вроцлав. Серед харків'ян вони користуються високим попитом. Шостим напрямком стане Відень, куди з Харкова можна буде літати вже з 25 листопада 2018 року.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт "Харків"— один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів "першої столиці" до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, LOT, SkyUp і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі