AGAMA communications - найефективніший рекламний холдинг України за підсумками Effie Awards Ukraine 2017

AGAMA communications - найефективніший рекламний холдинг України за підсумками Effie Awards Ukraine 2017
Група агентств AGAMA communications за підсумками Effie Awards Ukraine підтвердила своє лідерство в ефективності рішень для бізнесу клієнтів. Агентства холдингу отримали 7 нагород та звання найефективніших команд у різних номінаціях.

Гордість AGAMA communications, мобільний додаток Wake App in Peace, розроблений AGAMA Digital Group і Talan Group спеціально для Фонду «Повернись живим» для збору коштів українським військовим, було названо найкращим в категорії «Інноваційні технології та/або Медіа інновації». Він отримав спеціальний приз фестивалю та приніс звання кращої маркетингової команди серед соціальних фондів та благодійних організацій.

Нагороди в різних номінаціях за свої роботи отримали також креативні агентства PROVID и VisageDDB.

Директор з інтеграції АGAMA communications Олена Гук: «В рамках Effie відзначається ефективність маркетингових комунікацій і різних інноваційно-технологічних рішень для бізнесу. Саме тому для AGAMA, яка вважає ефективність пріоритетом, високі оцінки журі конкурсу дуже важливі. Перемога холдингу на Effie – це вагоме підтвердження правильності обраної нами стратегії розвитку в бік інтегрованих рішень, розвитку нашого професіоналізму та фокусу на бізнес-результати клієнтів».

За підсумками Effie Awards Ukraine 2017:

OMD Media Direction Ukraine визнано «Найефективнішим медіа агентством України» вже шостий рік поспіль.
AGAMA Digital Group стало digital-агентством # 2 за ефективністю.

AGAMA communications – «Найефективніший рекламний холдинг» ринку комунікацій України.

Також на церемонії Effie Awards 2017 були оголошені агентства року, серед яких PROVID– креативне агентство року і Talan Group – агентство року в категорії маркетингових сервісів та PR.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі