«АХА Страхування» - лідер у трьох категоріях Фінансового Оскару від "Бізнес"

«АХА Страхування» - лідер у трьох категоріях Фінансового Оскару від
Компанія зайняла перші місця у трьох номінаціях рейтингу «ФІНОСКАР-2017» (перше півріччя): кращий автостраховик, лідер медицини, корпоративна безпека.

Журнал «Бізнес» протягом 20 років визначає кращих представників банківського та страхового ринків України. Нещодавно були оприлюднені дані рейтингу «Фінансовий ОСКАР-2017» (перше півріччя). Компанія «АХА Страхування» зайняла перші місця в усіх трьох номінаціях ринку ризикового страхування.
1. Кращий автостраховик – за лідерські позиції на ринку страхування КАСКО.
2. Лідер медицини – за досягнення у сфері добровільного медичного страхування.
3. Корпоративна безпека - за лідерські позиції у сфері корпоративного страхування.

У номінації «Хранителі життя» страхова компанія «АХА Страхування Життя» посіла п’яте місце.
Нагадаємо, що компанія не вперше отримує перемогу в рейтингах «Бізнеса». «АХА Страхування» було неодноразово визнано найпрофесійнішою страховою компанією, а першого віце-президента компанії Андрія Перетяжко відзначали в номінації «Особистість страхового ринку». «АХА Страхування» традиційно входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України, такий рейтинг також провадиться журналом «Бізнес».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі