Amadeus і SNCF спрощують бронювання агентствами залізничних квитків, включаючи квитки на швидкісні потяги

Amadeus і SNCF спрощують бронювання агентствами залізничних квитків, включаючи квитки на швидкісні потяги
Завдяки новій розширеній дистрибутивній угоді з Національною компанією французьких залізниць (SNCF) Amadeus допоможе більшій кількості пасажирів легко і швидко бронювати квитки цього оператора.

Це партнерство допоможе пасажирам у будь-якій точці світу скористатися пропозиціями SNCF, розширить доступ до контенту SNCF, у тому числі до пропозицій Thalys і Eurostar, та вперше запропонує його агентствам за межами Європи.

З січня 2019 року агенти, що працюють на значущих для оператора ринках (Близький Схід і Африка, Північна Америка чи Азіатсько-Тихоокеанський регіон), зможуть отримати повний спектр тарифів SNCF, використовуючи платформу Amadeus.

Фаб`єн Суле (Fabien Soulet), директор департаменту SNCF з роботи з агентствами ділового туризму, корпоративними клієнтами та тревел-агентствами, підкреслює:

«Наші продажі в Європі через тревел-агентства постійно зростають, а Amadeus є основним партнером з дистрибуції. Іноземні клієнти ‒ перспективний сегмент ринку для TGV: подорож швидкісними потягами Європою вважається незабутнім враженням. Amadeus допоможе нам збільшити охоплення у цих регіонах, і це новий захопливий бік нашого партнерства».

Ця угода також полегшить агентствам можливість замовити квитки SNCF разом з бронюванням авіаквитків, орендою готелів та автомобілів, а складання маршруту стане ще простішим процесом. Можливість замовляти більше послуг через розширену кількість каналів ‒ це те, чого в першу чергу очікують туристи, які подорожують швидкісними залізничними потягами.

Подорожі потягом останнім часом стають все більш популярними серед бізнес-мандрівників. Ця угода гарантує, що тарифи SNCF будуть доступні в різних каналах, включаючи офлайн- і онлайн-турагентства, а також інструменти для самостійного бронювання (self-booking tools), такі як, наприклад, Amadeus cytric Travel & Expense чи будь-який інший зовнішній інструмент.

Угода була укладена після успішного впровадження продукту Amadeus Rail Display для агентств у Франції, включаючи новітні опції, такі як доступ до регіональних поїздів (TER) і карти місць у вагоні. Все це відбувається у захопливі для залізничної галузі часи, так як вона готується до введення європейського дерегуляційного законодавства. Amadeus радий поновленню 20-річного партнерства із SNCF, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності товарів і поліпшення якості обслуговування мандрівників.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі