Amadeus інтегрує віртуальну карту Barclaycard для оптимізації B2B-платежів

Amadeus інтегрує віртуальну карту Barclaycard для оптимізації B2B-платежів
Це партнерство дозволить клієнтам Amadeus отримати інтегрований доступ до Precisionpay – рішення для віртуальних карт компанії Barclaycard.

Щомісяця на одну кредитну карту припадають сотні або навіть тисячі оплат різним постачальникам. Це досить трудомісткий процес, і багато в чому його успішність залежить від людського фактора.

Щоб спростити виплати, Barclaycard, який уже понад 50 років допомагає своїм клієнтам вести бізнес, і Amadeus, провідний постачальник IT-рішень для глобальної тревел-індустрії, оголосили про свою співпрацю. Разом вони інтегрують віртуальну карту Barclaycard Precisionpay у платіжне рішення Amadeus B2B Wallet.

Віртуальні карти є швидким, надійним і зручним способом проведення виплат постачальникам. Завдяки цій технології організації можуть використовувати одноразові цифрові карти і таким чином контролювати свої витрати. Кожна карта прив'язана до певної покупки, тому транзакції узгоджуються автоматично. Ця інновація дозволяє фінансовим відділам істотно заощаджувати час.

Також Precisionpay, як і стандартна корпоративна кредитна карта, дає можливість виплачувати аванс постачальникам, не зачіпаючи загальний грошовий потік і капітал, що дозволяє налагодити більш надійні відносини з постачальниками.

Агентство Flight Centre, один із клієнтів Amadeus, уже користується перевагами цієї інтеграції. Компанія з більш ніж 80 офісами в Великій Британії спеціалізується на організації авіаперельотів, відпусток та індивідуальних подорожей.
«Використання Amadeus B2B Wallet разом із картою Barclaycard дозволить нашим агентствам упорядкувати процес виплат. Усі платежі інтегровано в нашу базову систему. Завдяки B2B Wallet ми зможемо працювати з новими командами і розширити нашу діяльність в Європі», – коментує Адам Мюррей (Adam Murray), фінансовий директор Flight Centre Travel Group у регіоні EMEA.

«Не існує «універсального» процесу грошових виплат, який підійшов би всім компаніям, – говорить Барт Томпкінс (Bart Tompkins), директор напряму Payments у компанії Amadeus. – Саме тому ми розробили Amadeus B2B Wallet. Агентствам досить одного запиту, щоб отримати доступ до різних варіантів оплати. Впровадження карти Barclaycard розширить вибір можливостей і зміцнить кредитну пропозицію, а наші тревел-агентства зможуть ефективніше керувати своїми грошовими потоками».

«З моменту випуску першої корпоративної кредитної карти в Великій Британії понад 50 років тому Barclaycard розширює межі для створення платіжних рішень, які допомагають зробити бізнес успішнішим, – заявляє Девід Прайс (David Price), керівний директор відділу клієнтських відносин компанії Barclaycard. – Управління грошовим потоком залишається одним із основних завдань для будь-якого бізнесу, що розвивається. Ми знаємо, що тревел-агентствам часто потрібно здійснювати авансові закупівлі, перш ніж отримати оплату від клієнта. Інтеграція з Amadeus дозволить їм краще контролювати грошові потоки і стати більш конкурентоспроможними».

Про компанію Amadeus

Amadeus IT Group — провідний постачальник IT-рішень для глобальної індустрії туризму і подорожей. Компанія заснована в 1987 році. Штаб-квартира Amadeus IT Group розташована в Мадриді (Іспанія). Головний процесинговий центр (що знаходиться в Ердінзі, Німеччина) є найбільшим центром баз даних цивільного призначення. Центр розвитку продуктів Amadeus розташований у Софії-Антиполіс — технологічному парку на південному заході від Ніцци, Франція. Компанія веде свою діяльність у 190+ країнах, а її команда налічує понад 16 000 осіб 146 різних національностей. На ринку України Amadeus представлений з 1997 року.

Компанія забезпечує доступ до бронювання авіа- та залізничних квитків, номерів у готелях, круїзних турів, страхування і прокату автомобілів для більш ніж 100 000 туристичних агентств по всьому світу.

Про компанію Barclaycard

Barclaycard, підрозділ фінансового конгломерату Barclays Bank PLC, є провідним світовим постачальником платіжних рішень. Компанія надає можливість клієнтам, дистриб'юторам і підприємствам ефективніше проводити і приймати платежі, а також отримувати короткострокові кредити та розробляти систему терміналів у місцях продажу. Barclaycard — лідер у галузі впровадження нових форм платежів. Компанія відіграє провідну роль у розробці сучасних систем безконтактної і мобільної оплати. Barclaycard також співпрацює з багатьма організаціями у всьому світі, щоб вони змогли запропонувати своїм клієнтам варіанти оплат і кредитів.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі