Amadeus інвестує у CrowdVision, щоб допомогти аеропортам впоратися зі зростанням пасажиропотоків

Amadeus інвестує у CrowdVision, щоб допомогти аеропортам впоратися зі зростанням пасажиропотоків
CrowdVision використовує системи машинного зору і технології штучного інтелекту, допомагаючи аеропортам у режимі реального часу керувати пасажиропотоками.

За прогнозами Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), до 2035 року кількість авіапасажирів становитиме 7,2 млрд осіб, що майже в два рази більше порівняно з 2016 роком, коли кількість пасажирів становила 3,8 млрд осіб. Компанія CrowdVision, що стала ще одним об'єктом інвестицій фонду Amadeus Ventures, допомагає аеропортам управляти потоками пасажирів, аби мандрівники могли швидко зареєструватися на рейс і не стояти в чергах у зоні контролю.

CrowdVision є молодою компанією, яка використовує програмні технології машинного зору і штучний інтелект, допомагаючи аеропортам відстежувати пасажиропотоки в режимі реального часу, щоб скоротити черги і ефективніше управляти ресурсами аеропорту. Програмне забезпечення, яке розробляється компанією, повністю відповідає регуляторним вимогам щодо захисту персональних даних та законодавству в сфері інформаційної безпеки.

Дані, що збираються CrowdVision, допомагають аеропортам оптимізувати процес планування і можуть використовуватися, щоб забезпечити якісніше обслуговування пасажирів і зробити їхню подорож приємнішою. Клієнти CrowdVision уже відчули переваги у вигляді скорочення черг і зменшення часу очікування. Завдяки цьому у пасажирів з'являється більше вільного часу, який вони можуть провести, здійснюючи покупки в торговельних точках всередині аеропорту. Крім того, клієнтам компанії вдалося оптимізувати розподіл співробітників, стійок реєстрації, гейтів і оглядових систем, щоб максимально ефективно використовувати наявну інфраструктуру.

«Разом із CrowdVision ми зможемо допомогти аеропортам краще підготуватися до зростання пасажиропотоків, дозволяючи їм приймати в режимі реального часу ефективніші рішення при плануванні своєї роботи та інвестицій. Ми прагнемо допомагати аеропортам оптимізувати операції і підвищувати показники. Адже від злагодженої роботи виграють усі: аеропорти отримують додатковий прибуток від своїх торгових зон, можуть своєчасно обслуговувати ще більшу кількість рейсів, а мандрівники залишаються задоволені поїздкою», – говорить Сюзанна Чіу (Suzanna Chiu), керівник напряму венчурних інвестицій в Amadeus.

«Технології CrowdVision доповнюють наявне портфоліо рішень Amadeus Airport IT, дозволяючи отримати нові інсайти і надати клієнтам додаткові переваги. Співпраця з Amadeus забезпечить нам доступ до величезної мережі аеропортів і партнерів у тревел-індустрії у всьому світі. Будемо раді допомогти ще більшій кількості аеропортів підвищити ефективність своєї роботи, щоб усі ми могли подорожувати без виснажливих очікувань і черг», – коментує Фіона Стренс (Fiona Strens), головний виконавчий директор CrowdVision.

Фонд Amadeus Ventures є венчурним підрозділом групи компаній Amadeus і займається інвестиціями у стартапи, що працюють на стику технологій і тревел-індустрії. Фонд був заснований у 2014 році та, крім CrowdVision, підтримує такі стартапи, як Situm, Avuxi, Betterez, Bluesmart, BookingPal, Flyr і Yapta.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі